Gallery

Lecţia matinală de hair styling

La prima oră a dimineţii m-am trezit pe mail cu o provocare. O provocare neobişnuită şi dificilă. (Care, mi-am zis eu pe loc, puţin impacientată, ar pune în dificultate chiar şi o persoană muuuult mai îndemânatică decât mine…)
O provocare de la Taft. Să îmi realizez o coafură nouă, după modelul ataşat.

Eiii, am simţit cum mi se împletesc mâinile între ele doar privind poza.
Eu, să realizez singură coafura asta? Pe bune?! Păi nu prea cred!
Dar…deh, dacă e provocare, cu plăcere! 😉
Să ne înarmăm, deci, cu ustensilele cele mai potrivite – aliaţii necesari.
Şi să trecem la treabă, mi-am zis!

Pasul 1.
Aplicarea spumei de păr.

Şi nu orice spumă de păr, ci cea mai inovatoare în hair-styling, care să îmi ofere o fixare supremă a coafurii, la cel mai înalt nivel şi să rezistă până la 48 de ore.
Şi iată cum coafura mea a căpătat o strălucire spectaculoasă şi rezistenţă la vântul de afară, cu spuma modelatoare de păr Three Weather Taft ULTIMATE, 200 ml, preț 12,99 lei
Plus, bonus, un parfum cu note de citrice, lăcrămioare și orhidee albă. Ca un buchet primăvăratic rafinat, plin de senzualitate.

Pasul 2.
Pentru un look de nota 10, am folosit uscatorul de par Silence Respect CV767 de la Rowenta.

Nu eram eu până de curând fanul numărul 1 al foehnurilor, însă acest uscător de păr de la Rowenta, care garanteaza protejarea părului în timp ce îl uscă rapid, m-a cam făcut să îmi schimb părerea.

Pasul 3.
Îndreptarea părului – floare la ureche!

Coafura spectaculoasă şi cu totul nouă pentru mine, la care am fost provocată, am obţinut-o apoi în cateva minute cu ajutorul plăcii Respectissim Liss&Curl SF7640 de la Rowenta.
Părul nu este agresat, rămânănd fin şi moale după întindere.

Pasul 4.
…Şi coafura rezistă!
Cu spray-ul fixativ Three Weather Taft ULTIMATE, 250 ml, preț 13,19 lei.

Noua gamă Ultimate de la Taft chiar asigură o fixare maximă a coafurii, care rezistă perfect chiar şi sub ploaie sau vânt.
În plus, arată impecabil, nelăsând reziduurile acelea dubioase pe păr, albe sau gri, cum am păţit cu câteva produse de hair-styling.
Ce aş putea dori mai mult decât fixare puternică şi un efect de strălucire spectaculoasă, datorită formulei cu Liquid Crystal Gloss, cu efect iluminator și luciu natural?!

BONUS: Pasul 5.
Şi ce s-ar putea potrivi mai bine unei coafuri noi dacă nu… o rochiţă nouă?

O rochie veselă, primăvăratică, din noua colectie Primavara – Vara a brandului made in Romania K&D London.
Sincer, mi-a fost greu să aleg una singură.
Pentru că, fie că e vorba de stilul smart-casual sau clasic, colecţia K&D London surprinde, ca în fiecare sezon, prin unicitate, rafinament, imprimeuri atrăgătoare, ţinute deosebite şi practice, care pot fi purtate lejer şi adaptate cu uşurinţă în vacanţe, dar şi la shopping ori la birou.
Creaţiile K&D London le găseşti şi tu în magazinele proprii ale brandului, în Bucuresti, pe Str. Ziduri Mosi, Nr.2-4 şi in Paulesti Prahova, Str. Principala Nr. 1.

Ce spui?
Ce notă crezi că voi primi pentru ducerea la capăt cu brio a provocării ăsteia matinale, care mi-a adus zâmbetul pe buze şi a trezit spriritul lidic din mine?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *