Ladies, please welcome the one and only… Master Smoky!

In celebrul serial “Lost”, care a tot fost votat, ani la rand, drept cel mai bun serial, exista un personaj magnific: Fumul Negru. (Eu il alintam, fascinata, Master Smoky.)
Celebrul personaj Fumul Negru facea o multime de chestii: aparea ca prin farmec si disparea ca prin minune, cand si unde vroia el. Era omniprezent si multi-potent. Salva sau manca, dupa preferinte, personaje pierdute prin jungla. Se batea cu ursii polari. Aducea revelatii metafizice unora; pe altii ii baga in ceata totala. Facea cam orice; insa, cu tot respectul, nu prea cred ca se pricepea la beauty. Sau, cu atat mai putin, nu cred ca putea realiza machiaje colosale, in stil smoky eyes, asa cum noul personaj Master Smoky de la Maybelline New York cu siguranta face!

Machiajul “smoky eyes” mi s-a parut, de cand ma stiu, fascinant, dar si o piatra maaaare de hotar a indemanarii mele de make-up artist amator.
Ca sa arate bine si sa aiba efectul dorit, de ochi superbi, misteriosi si de priviri intense, machiajul trebuie neaparat sa fie realizat impecabil, cu produse mega-ultra-profi si de o mana care sa nu traseze linii nesigure, tremurate.
Altfel….mai bine o lasi balta! Eu, cel putin, asa am facut. Pana acum, de curand, cand Master Smoky de la Maybellline mi-a dat curaj si mi-a soptit «Si tu poti!». (Ma rog, a zis «Pana si tu poti», dar haide sa nu ma fac de ras in plen!).

Caci M.S. (alias Master Smoky), ca un make-up artist experimentat, m-a invatat 2 pasi simpli pentru un look superb si usor de realizat:
cele 2 noi produse de la Maybelline, care vor asigura succesul unui machiaj smoky eyes chiar si pentru incepatori!

1. Creion Smoky Eyes, 29 lei


Creionul Eye Studio Master Smoky – o minune cu doua capete. Cu unul iti aplici pe pleoape o culoare intensa, cu pigmenti waterproof, in timp ce la celalalt capat gasesti un buretel special ptr intins sau retusat machiajul
si

2. Mascara Colossal Smoky Eyes, 36 lei


Mascara Colossal Smoky Eyes – creat pentru priviri din ce in ce mai intense.

Tipsuri (special pentru cunoscatoare!):
– Culoarea are o intensitate maxima intensitate, datorita pigmentilor speciali;
– Dunga trasata cu creionul trebuie sa fie groasa;
– Machiajul rezista! Produsele contin o ceara speciala, rezistenta la transfer, care le creeaza formula waterproof;
– Uniformizeaza fara efort culoarea, datorita buretelului special;
– Aplica mai multe straturi de mascara; efectul va fi intens, mai intens, cel mai intens!
– Joaca-te! Incearca si combina intre ele cele 3 culori diferite in care este disponibil kitul Smoky Eyes!

– In plus, tot Master Smoky de la Maybelline New York, cu veleitatile sale de magician, ne invata si cum sa realizam 3 tipuri de machiaj cu noile produse sau, si mai si, cum sa le transformam, unul dint-altul:
* smoky de zi (este mai discret, putand fi purtat chiar si la birou!);
* smoky de seara (intensifici machiajul de zi, aplicand liner pe toata pleoapa si apoi uniformizandu-l)
* smoky ptr indraznete (la lookul de zi creezi cu linerul un triunghi la coltul extern al pleoapei, pe care il uniformizezi apoi cu buretelul de la creion).

Si inca un as in maneca magicianului Master Smoky: poti fi extrem de versatila, adoptand un tip diferit de machiaj sau o nuanta diferita in fiecare zi, deoarece kitul este disponibil in 3 nuante: negru, maro si bleumarin.

Tind sa cred ca o sa incep sa-l plac mai mult pe Master Smoky de la Maybelline New York decat pe Master Smoky – Fumul Negru – de la Hollywood… Evident, din interes: pentru ca imi ofera cheile unui machiaj smoky eyes impecabil si o multime de tipsuri de neegalat! La Oscarurile viitoare eu pe el il votez, clar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *