Quote

La zăpezi și geruri mari, încălțăminte îmblănită!

Stiu că şi tu sperai să scăpăm de zăpadă iarna această, mai ales ca ţi se potrivesc mai bine sandalele şi pantofii stiletto decât bocancii de munte. Însă, dacă ai încălţămintea adecvată, nici iarna nu mai pare atât de rea și parcă, parcă îți vine să scoți nasul din casă pentru o plimbare revigorantă prin parcul frumos și albit sau la munte.

Într-un univers alb, cu îngeraşi desenaţi în zăpadă, ciocolată caldă şi punch-uri cu scorţişoară, cel mai bine este să alegi o pereche de cizme sau ghete călduroase care îţi vor permite să stai cât mai mult pe afară. La activităţile specifice sezonului alb, precum deszăpezirea aleii, maşinii sau pur şi simplu, mai mult mers pe jos din cauza traficului îngreunat, o pereche de ghete sau cizme Deichmann – beige, maro, negre, simple sau cu aplicaţii îţi va proteja picioarele de temperatura nemiloasă, mult sub minus 0 grade.

Şi când nu îţi este frig, te poţi bucura de peisajul care te înconjoară, dar şi de activităţile specifice lunii ianuarie. Doar nu o să laşi gerul să te ţină departe de reducerile din magazine, de întâlnirile săptămânale cu prietenele sau de noile filme ce ruleaza în cinematografe.

Bucură-te de zăpadă cu încălţămintea călduroasă de la Deichmann!
Preţurile cizmelor și ghetelor Deichmann sunt între 119 și 299 lei.
În plus, în magazinele Deichmann, în perioada 5 ianuarie – 22 ianuarie 2017, dacă alegi să achiziţionezi o pereche de încălţăminte aflată la reduceri pe a doua pereche redusă o poţi achiziţiona la jumătate de preţ.
Dacă te apucă pofta de shopping la o oră nepotrivită, nu uita că magazinul online www.deichmann.com este mereu deschis pentru tine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *