Gallery

La proiecte noi, cărţi de vizită noi!

Mi-am început anul cu o mulţime de decizii, de planuri noi şi de schimbări de făcut.
Schimbări care ţin de viaţa personală, de sănătate, dar şi multe care ţin de partea profesională.
Iar la proiecte noi… se cer “haine” noi, asta este clar!
Şi care este primul pas, primul lucru, primul detaliu, care te reprezintă cel mai bine, încă de la început, la orice întâlnire, relaţie de business, eveniment?
Cartea de vizită, evident!
Căci ea este primul element prin care se stabileste o relatie de business, in mediul modern de afaceri in care traim. Din ce in ce mai competitiv. Si unde prima impresie conteaza foarte mult.

Să îmi fac, deci, cărţi de vizită noi! Atât pentru blog, cât şi pentru agenţia mea de PR şi servicii de publicitate.
Zis şi ca şi făcut.
Am întrebat în stânga şi în dreapta. Am cerut recomandări de la cunoştinţe. Si iată că mai mulţi colegi din blogosferă mi i-au recomandat pe cei de la Tipo Media, sau cărţi-vizită.org

Cum să arate?
În privinţă designului am avut (ca orice femeie ieşită la shopping şi care are de unde alege) mici ezitări şi indecizii 🙂
Ştiam din start că nu îmi păstrez modelul vechi, pe care l-am avut până acum la cărţile de vizită. Ci că vreau o tuşă de noutate, de prospeţime, de originalitate.
Aşa că mi-au rămas două variante: să aleg un model deja existent pe site. Un model restabilit, pe care îl pot vedea şi selecta direct de pe site, aici.
(Machetarea pentru oricare dintre aceste modele este oferită gratuit de Tipo Media.)
Sau, a doua varianta: să îmi fac singură o machetă nouă, ceea ce nu e încă posibil, în acest moment, când încă nu sunt suficient de bună prietenă cu Photoshopul. Şi sigur nu aş fi putut duce la bun sfârşit activităţile mele creative.
Noroc că Tipo Media oferă, contra cost, şi sercivii de design şi machetare profesionistă. Pentru toţi cei care doresc un model nou, potrivit domeniului şi informaţiilor ce trebuie transmise prin cărţi de vizită ale fiecăruia dintre noi.

OK. Cu design-ul am lămurit treaba. Aşa că… am trecut la realizare.
Cum comand?
Nimic mai simplu!
Toate comenzile pentru carti de vizita se dau online, prin intermediul formularului de Comanda ONLINE sau prin E-mail.
Nu trebuie decât să urmezi paşii simpli:
Pasul 1: Să cauţi pe site modelul dorit sau să discuţi cu designerii profesionişti detaliile dorite.
Pasul 2: Să dai click pe butonul “Comanda acum” pozitionat pe pagina sub modelul dorit sau accesand butonul de Comana Online din meniul principal de sus.
Pasul 3: Să completezi formularul cu toate datele tale de contact si datele care doreşti sa apara pe cartea de vizită, chiar în ordinea in care vrei ca acestea sa apara pe varianta tipărită.

Nu uita că machetarea pentru toate modelele prefigurate, cele expuse pe site, este, asa cum am mai spus, GRATUITA!
În plus, preturile pentru cartile de vizita sunt aceleasi indiferent de modelul ales. Şi încep, în funcţie de grosimea şi calitatea cartonului şi de complexitatea modelului, de la 0,17 Ron/buc. Ba chiar pot fi şi mai mici de atât, pentru tiraje mari.
Comanda minimă este de 100 de cărţi de vizita pe fiecare model în parte şi pentru fiecare nume.

Dacă, spre deosebire de mine, care am vrut o machetă nou-nouţă, de la 0, tu ai o macheta mai veche de carte de vizita, pe care vrei să o foloseşti şi pentru noua comandă (cu sau fără mici modificări), atunci lucrurile se simplifică şi mai mult!
Trimiţi toate informaţiile pe e-mail: modelul tău, in orice format electronic il ai, detalii despre tiraj dorit, tip de carton, datele de contact si ce eventuale modificari doreşti sa aduci informaţiilor sau modelului tău.
Costul machetarii, in acest caz, este 20 lei. Si, după ridicarea comenzii, îţi rămâne ţie macheta, în format editabil (adică o mai poţi folosi oricând pe viitor. Şi poţi să mai faci ulterior diverse modificări, pentru comenzile următoare).

Obişnuită până acum să lucrez numai cu tiraje mari pentru cărţile de vizită, iată că am găsit o soluţie atât de simplă şi de comodă şi de profi pentru a-mi face rapid noile cărţi de vizită.
Mi-am făcut un model personalizat, cu o poză a mea fashion, în acord perfect cu ideea transmisă de blog: getmylook.ro!
Deocamdată am comandat prima sută (Ştii, în manualele clasice de business se spune că prima sută… de mii de dolari se face mai greu, restul… curge apoi de la sine 😉 )
Ei, ce spui, pe tine ce model de carte de vizită te reprezintă?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *