Quote

La Park Lake sărbătorim românește de Ziua Iei

Park Lake – un mall altfel
Încă de când am aflat despre proiectul ParkLake Shopping Center am fost super încântată: parc și verdeață în jur cât cuprinde, o arhitectură și un design modernă, o atmosferă încântătoare și un spațiu eco-friendly, ce îmbină într-un mod armonios natura și shoppingul. Un proiect de shopping și petrecut timpul liber bazat pe 3 concepte Parc – Natură − Familie, cu multe magazine, spații de relaxare, de joacă, precum și locuri în care se poate practica sport sau se poate petrece ziua lucrând.

Park Lake sărbătorește românește Ziua Universală a Iei
Și iată că weekend-ul acesta – 24-25 iunie – ne bucurăm și sărbătorim 100% românește în acest spațiu, de Ziua Universală a Iei, cel mai cunoscut și îndrăgit simbol românesc.
ParkLake găzduiește o expoziție care promovează Ia, textilele tradiționale, simbolurile și arta populară românească, evenimentul fiind completat de o serie de activări speciale menite să aducă bucureștenii maDei aproape de tradiția autohtonă.
În plus, se deschide un magazin nou și inedit – Meli Melo ne-a pregătit o surpriză și deschide un deco -shop. De abia aștept să descopăr accesoriile pentru casă și micile comori deco!

Expoziții de artă românească
Povestea iei românești va fi redată în zilele de 24-25 iunie și printr-o expoziție de artă fotografică dedicată sărbătorii Sânzienelor și iei românești. Fotografiile pot fi admiratela ParkLake, în intervalul 10:00-22:00.
De asemenea, publicul este invitat să afle povestea iei românești în cadrul unei expoziții unice de ii tradiționale românești. Colecția de obiecte vestimentare aparține Iuliei Gorneanu și datează din perioada interbelică. Expoziția de ii va avea loc în zilele de 24 și 25 iunie, în Main Square (parter), între orele 10:00-22:00, cu acces gratuit.

Look de sărbătoare
După ce au trecut pe la expoziții, vizitatorii sunt așteptați în weekendsă se bucure de mai multe activități cu specific românesc. Vizitatoarele vor fi întâmpinate de o echipă de specialiști care le va împleti părul. Și pentru ca transformarea să fie completă, echipa Kendra Beauty Cosmetics așteaptă doamnele și domnișoarele la cornerul dedicat, pentru o sesiune de machiaj gratuit în ton cu ia. Zonele de make up și hairstyling vor fi deschise între orele 14:00-20:00, în Main Square, cu acces gratuit.
De asemenea, vizitatorii vor rămâne cu o amintire de neuitat de la sărbătoarea iei. Aceștia vor putea face poze în zona foto, în intervalul 14:00-20:00, pe care le vor primi imprimate.

Ateliere de creație și muzică tradițională
Tot în weekend, copiii sunt așteptați să-și testeze creativitatea în cadrul unui atelier de creație românesc. Astfel, cei mici sunt invitați să-și confecționeze propriile jucării și accesorii tematice românești, sâmbătă și duminică, între 16:00-20:00, în Main Square.
Ziua Universală a iei la ParkLake este sărbătorită și prin concertele susținute de artiști români. Sâmbătă, îndrăgita artistă Diana Matei va încânta publicul cu muzică românească, iar duminicăbucureștenii vor putea dansa pe muzica lui Siviu Biriș. Concertele vor avea loc de la ora 18:00 pe scena amplasată în Main Square.
Detalii despre evenimentele ParkLake găsiți pe www.parklake.ro, pagina de Facebook ParkLake Shopping Center sau pe aplicația de mobil ParkLake.

One thought on “La Park Lake sărbătorim românește de Ziua Iei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *