Gallery

La o cafea plină de culoare şi savoare @ Color One Coffee

Ritm agitat. Zi de deadline. Simt nevoia sa merg sa scriu articolul, sa concept comunicatul și sa îmi trimit mailurile dintr-un loc care sa mă inspire. Un loc care sa mă relaxeze. Un loc diferit. Rupt de aglomerația orașului. Departe de orașul nebun, nebun.

E ora 9. Am dormit doar 2 ore azi-noapte. O cafea ar face minuni acum…. Şi inevitabil în minte îmi vine un nume plin de culoare si savoare: Color One Coffee.

La Color One Coffee, la degustare de cafea si povesti cu Laura Antonov,  Bogdan Daraban, Marian Crăciun, Ileana Petrache,  Aleka Sarah Vlădăreanu, Mara Barză si Floriana Vlaicu

La Color One Coffee, la degustare de cafea si povesti cu Laura Antonov, Bogdan Daraban, Marian Crăciun, Ileana Petrache, Aleka Sarah Vlădăreanu, Mara Barză si Floriana Vlaicu

###
Călătoria simțurilor în jurul lumii.
O cafenea specială, pierdută pe străzile cu vile classy ale unui cartier bucurestean posh: Cotroceni.
Cafenea si coffee shop în spaţiul cald şi primitor din Carol Davila nr 21 A, dedicat cunoscatorilor si amatorilor de cafea buna, Color One Coffee este o cafenea plina de aroma încântătoare a cafelelor cu personalitate din toate colturile lumii, din Etiopia ori Nigeria, până la Mexic, Nicaragua, Brazilia și Guatemala.

De la Floriana Vlaicu, specialist in prajirea cafelei, am aflat, la o degustare de cafea, ţinută chiar la Color One Coffee, câte-n lună şi în stele despre claritatea aromelor, gusturile diferite si formulele cafelei noastre cea de toate zilele. De la cea acidulată-aromată, la amestecurile echilibrate si corpolente si la cafeaua neagră şi puternică.
Adevărat răsfăţ al simţurilor şi delectare pentru iubitorii de cafea.

###
Muncim sau socializăm?
Color One Coffee este cu siguranţă locul cozy, liniştit si prietenos unde pot merge încă de dimineaţă să savurez o ciocolată caldă neagră, aromată cu mentă delicioasă. Şi să lucrez, în linişte şi plină de inspiraţie, fie în interiorul primitor, decorat cu lemn, fie pe terasa retrasă, mirosind îmbătător a cafea proaspăt râşnită.
Dar, la fel de bine, pot să îmi stabilesc şi întâlnirea de business cu clienta, la ora 2. Şi, de ce nu, pot ramâne în continuare, şi after-work, pentru socializare cu prietenii.

Sfatul meu? Trece-ţi neapărat în agendă o tură la Color One Coffee, în Cotroceni, pe Carol Davila 21 A. Cu siguranţă te vei întoarce aici cu drag, oricând. Căci nu ai cum să nu te îndrăgosteşti de locul ăsta special, cu arome şi poveşti de prin lume adunate…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *