Gallery

La multi ani, Mona With Gloss!

Mona With Gloss Party

Mona With Gloss Party


La mulți ani cu sclipici, Mona Croitoru și blogului From Mona with gloss!!!

From Mona with Gloss, unul dintre cele mai cunoscute bloguri de beauty din România, a aniversat, săptămâna trecută, 6 ani. Inițiatoarea proiectului FMWG este draga mea Mona (aka Mona Croitoru, aka Fata cu părul magenta), beauty&fashion blogger, make-up artist și consilier de frumusețe, protaginosta unor apariții în presa scrisă și TV și autoare a multor proiecte speciale și colaborări de ambasador de brand.

Ca și în anii trecuți, aniversarea FMWG a reprezentat un moment important în blogosfera românească și a fost sărbătorită printr-o mare petrecere glam.
Și anul aceasta a păstrat surprizele de la cornerele de beauty, fashion & hair styling. Așa că toate invitatele am putut încerca diverse manichiuri, coafuri și machiaje. De asemenea, au fost și tombole și cadouri pentru invitate, ca și o frumoasă prezentare de modă și o mulțime de poze haioase!

Petrecerea a avut loc în Restaurantul La Bordei, iar în cadrul evenimentului am fost răsfățate la cornere speciale unde au putut încerca diverse servicii și au testat produse.
Nu au lipsit nici exclusivitățile!
În cadrul evenimentului a fost lansată în avanpremieră noua colecție Remington Pro Luxe, formată din placă, uscător, ondulator conic și ondulator cu clapetă. Invitatele au fost primele care să testeze noua colecție la cornerul special amenajat, au aflat despre cea mai nouă campanie Remington în care se pot caștiga produse, vouchere de cumpărături la Victoria 46 și chiar o excursie la Paris. Iar 4 norocoase au luat acasă produsele Pro Luxe.

Surprizele au continuat și la cornerul 1Dream Beauty Studio by Raluca Racovita, unde invitatele au fost răsfățate cu bucle și împletituri, dar și cu tatuaje cu henna semipermanente. Iar cele care au și postat in social media poze cu tatuajele sau cu noua coafură au participat într-o tombolă în care marele premiu a fost o schimbare de look în salon ce include vopsit, coafat, machiat, manichiură și tratamente cosmetice.

De machiaj s-au ocupat make-up artiștii Inglot care au realizat niște look-uri foarte apreciate și care le-au dat sfaturi participantelor cu privire la ce li se potrivește. De asemenea, invitatele au descoperit și noua colecție What a spice! lansată recent de Inglot.

De răsfățul unghiilor s-a ocupat specialista CND de la cornerul special amenajat. Aici s-au făcut mini manichiuri, s-au descoperit tendințele de sezon in materie de unghii și invitatele au primit recomandări personalizate.

Și cum la un asemenea eveniment nu putea lipsi nici partea de fashion aceasta a fost asigurată de atelierul de creație OneBeat Fashion care a fost prezent cu un corner cu pictură live pe tricouri și o frumoasă prezentare de modă. Materiale delicate, croieli aparte și dantele deosebite au fost folosite pentru a pune în evidență feminitatea și pentru a oferi un plus de eleganță.
Special la această prezentare a fost că modelele sunt prietene ale brandului și chiar cliente printre care și vedetele Ana Mardare (cântăreață) si DJ Harra. Ele au prezentat pentru invitate o selecție de ținute de zi și de seară, potrivite pentru orice ocazie.

Alte surprize pregătite pentru invitate au fost tombolele, cocktail-urile FMWG și fotografiile în ipostaze haioase cu props-uri special create pentru petrecere.
Așadar, evenimentul a fost unul special, plin de momente frumoase! Încă o dată la multi ani, Mona!!!
Sponsori și parteneri: OneBeat Fashion ★ 1DREAM Beauty Studio by Raluca Racovita ★ Remington Romania ★ Inglot★Urban Decay Cosmetics ★Farmec ★ inkspired.ro ★ BonBons by Monica Radulescu ★ Melkior – cosmetice profesionale ★ Keiko Slim Spa ★Flormar ★ TopLine Europa ★

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *