Gallery

La multi ani, Color Riche!

Când am împlinit 30 de ani, am dat o petrecere 2-in-1. Căci am făcut, tot atunci, şi party de casă nouă. Ei, nu mă mutasem chiar atunci, dar, ştii cum e, amenajările şi mobilatul pot dura mai mult decât ai prevăzut. Chiar muuult mai mult…
Ne-am distrat maxim.
Am primit multe flori, inclusiv o plantă exotică în ghiveci – plantă care stă, bine-merci, agăţată prin bucătărie până în zilele noastre.
Şi bunica mea – de departe cel mai bun cofetar pe care îl cunosc eu – ne-a făcut un senzaţional tort de pricomigdală cu spumă de nes.

30 DE ANI DE CELEBRARE A CULORII
Săptămânile trecute (la fix… nişte ani de la aniversarea mea de 30 de ani), L’Oreal a serbat şi el cei 30 de ani ai lui Color Riche!
Şi, culmea, mi-am recunoscut propria sărbătorire până în cel mai mic detaliu:
Aceeaşi atmosferă de petrecere intimă.
Acelaşi party 2-în-1, fiind atât celebrarea Color Riche, cât şi Ziua Mamei.
Aceeaşi bucurie a invitaţilor.
Aceleaşi emoţii.
Aceleaşi flori prezente pretutindeni, graţie lui Darius şi atelierului floral Maison Dadoo.
Acelaşi tort senzaţional (cu marţipan în loc de spumă de nes şi cu rujuri în loc de lumânări, e adevărat!).
Şi multă, multă culoare!
Căci, da, aşa cum îţi spuneam, anul acesta, rujul emblematic Color Riche a împlinit 30 de ani. Ocazie cu care L’Oreal a lansat 21 de nuante (aniversare), care sa acopere toate dorintele noastre cromatice!

MAI MULT DECÂT UN RUJ. O LEGENDĂ!
Color Riche este rujul emblematic, rujul tuturor femeilor, cel care a fost alaturi de femeile moderne, in toate momentele importante din viata lor.
Obsedat de culoare, Color Riche a creat o gama de nuante fara rival. O formula exceptionala, un parfum de neuitat intr-un etui auriu elegant. Rosu pasional, carmin profund, mov incandescent, roz intens, mandarina zemoasa.
Să ne abandonăm, deci, culorilor bogate.
De la cele mai sofisticate nuante de rosu pana la cele mai profunde nuante de oranj, roz gurmand sau bejuri calde: 21 de nuante de Color Riche create pentru placerea tuturor femeilor.

LA CRÈME DE LA CRÈME
O formulă cremoasă.
Efect glossy, mat sau lac.
Acum, rujul emblematic Color Riche este disponibil in multiple texturi, pe gustul oricăreia dintre noi, chiar şi al celor mai pretenţioase!

O APLICARE MAI MULT CA PERFECTĂ
pasul 1:
Creionul este cheia pentru un contur perfect pentru buze. Alege o nuanta cu jumatate de ton mai deschisa decat rujul tău.
pasul 2:
Incepe aplicarea direct cu stickul si apoi indepartează excesul de culoare cu ajutorul unui servetel.
pasul3:
Incheie aplicarea tapotand cu degetele mai ales in mijlocul buzelor.

Secretul?
Fii sofisticată! Asortează culoarea unghiilor cu cea a buzelor! Pentru unghii alege o nuanta cu jumatate de ton mai deschisa decat rujul.

#Color Riche: orice ruj costă 54,99 lei; un Creion contur – 24,99 lei, iar un lac Le Vernis, doar 15,99 lei.

Iţi dai seama că, în timp ce ai citit acest articol, s-au cumparat peste 80 de rujuri in diferite colturi ale globului?! Pentru că, la fiecare 2 secunde, undeva in lume o femeie cumpara un Color Riche! Wow!
La mulţi, mulţi ani, plini de culoare şi de încântare pe buzele noastre, ale tuturor, Color Riche!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *