Gallery

La clătite înainte

Pe locuri. Fiti gata. Start la campania naționala „Fabrica de Clătite”
In fine, nu cred ca sunt eu chiar singurul om din Europa, Canada si coloniile franceze reunite caruia nu ii plac clatitele. Poate sa mai fie 2-3 ciudati ca mine.
Si, totusi, cand am aflat ca este vorba despre un ursulet panda care ne pregateste surprize, am acceptat pe loc invitatia Tefal la lansarea celei de-a doua ediții a campaniei naționale Fabrica de Clătite.

fabrica de clatite Tefal, si clatitele panda

fabrica de clatite Tefal, si clatitele panda


In ce a constat startul oficial pentru Fabrica de Clatite?
Intr-un show culinar interactiv, desfășurat la restaurantul Chefs Experience din Floreasca.
Alături de specialista Jamila Cuisine, Tefal a transformat clătitele, un desert simplu, într-o specialitate gourmet – cu adaos de distracție, creativitate, somon sau magiun de prune Topoloveni.

Cu ursuletul Panda in bucatarie!
Asistent de baza in bucatarie a fost un simpatic ursulet Panda. Care e treaba cu el? Pai Tefal, aflat deja la 60 de ani, inca se mai joaca cu mare drag si inventivitate. Asa ca tocmai ce a lansat noua tigaie Panda, cu elemente decorative, al cărei design grafic interior permite realizarea unor clătite inedite, în formă de urs panda.

O rețetă foarte populară și aparent simplă, precum cea de clătite, se poate transforma într-o adevărată delicatesă, dacă eşti creativ şi ai tigaia potrivită.
Desenul genial de haios din interiorul tigăii Tefal Panda, ce reproduce fața unui urs, aduce o doză de ludic și alungă monotonia din bucătărie, transformând prepararea clătitelor într-o experiență amuzantă.

Tehnologie performantă și sigură
Tefal inovează prin noua tehnologie cu jet de cerneală, ce permite decorarea bazei exterioare a tigăii cu grad înalt de precizie, astfel că învelișul exterior, realizat din email dur, își păstrează rezistența ridicată la căldură si zgârieturi.
Învelișul interior antiaderent PowerGlide este îmbunătățit cu particule minerale pentru o desprindere ușoară la fiecare utilizare și este de două ori mai rezistent decât învelișul LongGlide de la Tefal.
La fel ca toate tigăile Tefal, şi noua Panda dispune de tehnologia exclusiva Thermo-Spot®, ce indică momentul când tigaia a atins temperatura ideală pentru gătit, astfel încât preparatele să aibă culoare, textură și gust, cele trei elemente cheie care desăvârșesc experiența culinară.

Premii zilnice la Fabrica de Clătite
Campania națională „Fabrica de Clătite Tefal – producții presărate cu creativitate” se desfășoară între 14 martie și 8 mai. In această perioadă, cei care achiziționează orice tigaie, cratiță sau oală Tefal, și înscriu bonul și data prin SMS sau pe www.tefal.ro, pot câștiga unul dintre cele trei premii zilnice sau marele premiu: o bucătărie în valoare de 2.000 euro.

Pofta buna si mult, mult succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *