Quote

Kitul meu de vacanță – partea a II-a

Așa cum îți mărturiseam și în prima parte, ca orice călătoare de meserie, cu antrenament vechi, am învățat să îmi fac extrem de eficient bagajul. Nu car lucruri inutile, căci le voi căra la propriu în spate. Ci prefer să îmi gândesc din timp și să îmi împachetez numai lucrurile care îmi vor trebui musai și cele indispensabile unei călătoarea-fashionista.
Întotdeauna primele pe care mi le pregătesc sunt kiturile de supraviețuire 😉 – medicamentele și beauty-case-ul. Asta pentru că sunt cele mai migăloase și care îmi cer cea mai mare atenție, căci nu vreau să mă trezesc că nu am la mine cremă cu protecție solară maximă și una hidratantă, balsam pentru buze ori un ruj hidratant, o mascara waterproof, un gel de dezinfectare ori de vreun produs anti nevralgii.
Nu car mult și multe în bagaj, dar vreau neapărat să am mereu strictul necesar la mine, prin orice călătorie.

BEAUTY CASE PENTRU BOLIVIA:
După cum spuneam, peste doar câteva zile plec în Bolivia și nordul Chile – o vacanță la înălțime, la propriu și la figurat. Voi ateriza în La Paz, direct la 4.000m și voi sta 3 săptămâni numai prin platourile înalte boliviene, pe drumuri și văi de munte, prin Deșertul Atacama (cel mai uscat loc din lume!) și Salina Uyiuni, cea mai mare întindere de sare din lume. Puțini se gândesc că, la acele înălțimi, de peste 4.000m, razele solare sunt mult mai puternice și nocive. Așa că protecția solară excelentă este la fel de importantă ca produsele care să mă ajute să respir bine, în ciuda altitudinii amețitoare.

#PROTECȚIE SOLARĂ
NICIODATĂ FĂRĂ SPF MAXIM ȘI DE CALITATE!

Eu, una, aleg întotdeauna produse de protecție solară dermatocosmetice – calitatea și eficiența chiar contează și o simt pe pielea mea, la propriu și nu, nu sunt exagerată, la ultima vizită de rutină și monitorizat alunițele, medicul dermatolog chiar asta mi-a și recomandat: să folosesc dermatocosmetice cu SPF cât cuprinde!
Așa că pentru Bolivia mi-am pus în rucsac crema nuanțatoare Photoderm NUDE Touch SPF 50+ Nuanță Naturală, pe care o voi aplica încă de dimineață, ca bază. Și spray-ul Photoderm MAX sun mist de la Bioderma cu SFP50+, ușor de folosit oriunde și de reaplicat de-a lungul întregii zile. Sănătate, înainte de toate!

Optez foarte des în vacanțele mele pentru produse Bioderma pentru că oferă cel mai bun echilibru UVA / UVB de pe piaţă, datorită filtrelor 100% minerale combinate, ca și protecție solară imediată și pe termen lung, datorită brevetului Cellular Bioprotection, o formulă inovativă esclusivă Bioderma, care protejează celulele şi ADN-ul pielii.

Crema Photoderm NUDE Touch SPF 50+ este genială pentru că, fiind și nuanțatoare, practic mă scutește să mai car după mine și fondul de ten după mine. (Eu folosesc nuanța Nude, însă mai există și alte două tonuri, mai închise). Photoderm NUDE Touch SPF 50+ are, datorită tehnologiei revoluționare Liquid-to-powder, nu doar rol de protecție solară maximă, 50+, ci și un efect ultra-mat, anti-imperfecțiuni, și îi redă strălucirea naturală.


#TEN PERFECT, NOFILTER, JUST GLOBALCOVER
TRATEAZĂ ȘI CAMUFLEAZĂ ACNEEA

Sincer, da, recunosc, îmi doresc să fiu drăguță în pozele de pe coclaurile boliviene. Sunt adepta pozelor fără filtre, sau, în fine, în care singurul filtru pe care să mi-l trec peste trăsături să fie un zâmbet larg.
Va fi greu în vacanța de acum, ținând cont de vânt, de aerul uscat de la peste 4.000m și de frig (în Bolivia iarna începe fix pe 1 iunie, când ajungem noi!).
Voi avea nevoie de hidratare cât cuprinde (prin creme și apă multă) și de un produs care să le vină de hac coșurilor și iritațiilor tenului.

Chiar, oare de ce unele persoane, chiar cu tenul gras, au acnee si altele nu? Imagineaza-ti un ulei tinut la rece -vascos, curge greu. Cam asa este sebumul persoanelor cu leziuniacneice. Acum imagineaza-ti uleiul pus la cald, devenit fluid (sebumul unei persoane cu ten normal, fara acnee).
Și imaginează-ți un produs mic, inovator și eficient, Sebium Global Cover de la Bioderma, 68 lei în farmacii, care, prin Tehnologia SeboRestore, transforma sebumul vascos in sebum fluid, similar cu cel al pielii sanatoase.
Un stick cu cremă verde compactă care, în același timp, tratează și camuflează acneea.

Cum funcționează? Crema compacta verde neutralizeaza roseatea și are efect antiinflamator, iar crema colorata inlocuieste cu succes fondul de ten. Un singru produs eficient, ușor de luat oriunde după mine, în geantă sau în rucsac!
Pe scurt, Sebium Global Cover inseamna, pe termen lung, imbunatatirea calitatii sebumului, cosuri si puncte negre reduse, semne acenice eliminate, putere mare de acoperire, aplicare facila si 12 ore de matifie resirezistenta.

Gata kiturile de beauty și necesarul de medicamente. Acum încep deja să mă gândesc la echipamentul și hainele călduroase și comode care îmi vor trebui pentru marea experiență boliviano-chiliană.
Hasta la vista, amiga!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *