Gallery

Kit to get Fit from Pizza Hut

Nu m-as fi asteptat pentru nimic in lume sa primesc un super kit to get fit fix… de la o pizzerie. Mai exact, de la Pizza Hut, care zilele trecute m-a surprins cu un kit de urgenta anti-colacei si celulita.
Cum? Urmand miscarile de fitness, simple, simple, dar intr-un mod repetat si perseverent. Si urmand o dieta echilibrata si sanatoasa. Iar ca sa scap de vina ca mi-e pofta de mor de o pizza buna, dar ma abtin de vreo cateva luni, Pizza Hut a dublat surpriza si… m-a anuntat ca reintroduce blatul Flatbread, usor si sanatos, pentru mese de vară ușoare

O PIZZA BUNA… CA PAINEA CALDA!
Da, da, Pizza Hut reintroduce în meniu blatul Flatbread. Acela dreptunghiular si apetisant, precum painile de casa – o inovație prin care brandul și-a surprins clienții încă de vara trecută.
Blatul este subțire, puțin crocant și are o consistență ușoară, datorită căreia pizza devine o opțiune bună pentru mese lejere în sezonul cald.
Odată cu noul blat, în meniu au fost introduse cinci rețete noi de pizza, ce vor putea fi comandate doar pe Flatbread. Acestea aduc combinații fresh, bazate pe legume de sezon și ingrediente aromate, cu specific mediteranean.

„Vara este perioada în care majoritatea persoanelor își schimbă stilul alimentar și acordă mai multă atenție meselor. Blatul Flatbread are o consistență ușoară și o dimensiune potrivită, de aceea noi îl recomandăm tuturor celor care vor să se bucure de o masă deliciosă, dar înacelași timp lejeră,” declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut.

CINCI NOI RETETE DELICIOASE LA PIZZA HUT
Cele cinci rețete de pizza introduse în perioada campaniei suntBufala (Sos tomate, brânză Bufala, roșii Cherry, busuioc proaspăt).
Arizona (Sos pesto, brânză Mozzarella, broccoli, brânză Feta, nuci),
Veggi (Sos tomate, brânză Mozzarella, brânză Bufala, dovlecel, vinete, roșii uscate, ardei, muguri de pin),
Spicy Pepperoni (Sos tomate, brânză Mozzarella, pepperoni, jalapenos, roșii Cherry)
și Ham & Bacon (Sos tomate, brânză Mozzarella, șuncă, bacon, ardei, ciuperci).

Blatul Flatbread poate fi comandat în toate restaurantele Pizza Hut din țară, începând de la 13,90 lei.
Mai multe detalii poti si tu afla pe www.pizzahut.ro şi pe pagina de Facebook Pizza Hut România.
Yummy! Nu imi ramane decat sa imi urez si sa iti urez Pofta Buna! Mie cea mai draga mi-a ramas tot prima Pizza Hut deschisa in Romania (chiar in vremea studentiei mele). Cea in Piata Romana 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *