Quote

Keep on Rocking, baby!

WE WILL ROCK YOU

#ROCK IS A STATE OF MIND. #JUSTROCK – WITH ZADIG&VOLTAIRE
Un concert rock legendar. Aerul este electrizant; freamata cu energie; este intens. Se simt scânteile.
El si Ea sunt instantaneu atrasi unul catre celalalt. Imaginile lor se suprapun, aproape se confundă… Noile lor arome JUSTROCK soptesc pe pielea lor un singur Nume. Doua Vibratii, două Spirite libere definitie, Cu litere aurite, de un singur nume. Zadig&Voltaire’s semnifica nu numai un nume, ci si o atitudine cool. In alb si negru.

O versiune live a unei piese rock fascinante, cantate cu pasiune de eroii noștri moderni, ignorand regulile cu noua lor insolenta. JustRock sunt primele doua arome din colectia De luxe pentru lumea modei ale brandului Zadig&Voltaire.

Protagoniștii sunt doi copii ai rock-ului – apartin aceleasi generatii; este o dragoste la prima vedere. Cu un flash ca de neon, Zadig& Voltaire sparge tiparele parfumeriei, plasand un “0” in logo-ul sau. O ciocnire olfactiva, gravata cu aur de mat chic.

Două sticle sfaramate se intalnesc intr-un singur intreg. O piesa de arta în sticla mată solida. O piatra texturata precum un sentiment. Negru pentru El. Alb pentru ea. În 100, 50 sau 30 ml, rockul uneste contrariile.
Acest duo se joaca cu contrastele si materialele pana la detaliile de pe ambalaj. Embosate ton pe ton. Un fulger de lumina tatuat pe amalaj. Eternul rock chic.


#ROCK IT, BABY! – ZADIG&VOLTAIRE POUR ELLE

Variatii de patchouli. Paris. Acelasi duet, noi rezultate olfactive. Lemnul de santal starneste aroma inițială, “#ThisisHer! #ThisisHim!”… Doar de aceasta data, patchouli dicteaza aroma. Un ritm al intensitatii. Rockul este in aer; magnetic. Irezistibil.

Pour Elle – o aroma lemnoasa gurmanda florienta
Creata de Sidonie Lancesseur si Michel Almairac (Robertet)
O nota alba, electrica si rebela, fara indoiala feminina. Pentru ea, un cantec de luminozitate, într-un patchouli floral potențat de notele de tămâie. Se inspira dintr-un stil masculin, devenind un personaj propriu. Tuberoza absoluta aduce o nota hipnotică de top, aprinsa în inima sa de catre iasomie alba absoluta. O inimă gurmanda de vanilie neagra. Florile si notele lemnoase creeaza o dependenta de putere, atat provocatoare, cat și atragatoare in contrastele sale. Senzual si intens. Doar Rock! Pour Elle.

“O aroma a contrastelor pure; chic si neconventional floral feminin, subliniat de dependența de o atitudine rock!”, definește Sidonie Lancesseur parfumul.


#KEEP CALM AND ROCK THE WORLD – ZADIG&VOLTAIRE POUR LUI

Pour Lui – o aroma lemoasa picanta orientala, creata de Nathalie Lorson and Aurelien Guichard (Firmenich)
O nota neagra; un parfum subteran si intunecos, cu rezonanta masculina.

Nota neagra unica de patchouli ambrat, maturat in tamaie. O inima de vanilie neagră si boabe de tonka imbibate cu note picante fuzioneaza armonios. Intensiv și lemnos, acesta este parfumul unui misterios, un om fermecător cu o nonsalanta evidenta. Doar Rock! Pour Lui.

“Un parfum lemnos infuzat cu note adanci si vibrante, intunecoase si puternice, ca un imn rock.”, definește Aurelien Guichard noul parfum.

STAY INTO THE LIGHT – Partea luminoasă.
Ea, cu privirea ei intensa si sigura, o eleganta rebela, izolează senzualitatea nemaipomenita. Rockul este alb.
VERSUS THE DARK SIDE- Partea întunecată.
El, un dandy misterios, subteran, isi cultiva farmecul unic cu nonsalanta. Rockul este negru.
Ca si aromele lor, viata este rock. It rocks! Traieste momentul, tanar pentru totdeauna!
Rock-ul este o atitudine, libertatea de a fi tu. Cu incredere și cu nonșalanță.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *