Gallery

Karim Rashid vine la Bucureşti mâine!

Despre Karim Rashid am auzit prima dată vorbindu-se mai detaliat la cursul de design interior pe care l-am făcut acum vreo mie cinci sute de ani. Ne-a fost indicat de Liana Vasilescu si Ileana Răducanu drept unul dintre numele celebre şi de referinţă, fără de care nu am putea înţelege pe deplin arta modernă.
Am aprofundat subiectul cu nume de cod “Rashid”, având la îndemână, în redacţia vecină, şi colecţia prestigioasei reviste Elle Deco. Şi… am descoperit o explozie de forme, exuberanţă, creativitate şi culori.

karim
Şi iată că…. Inima îmi tresare mai ceva decât la întâlnirea pe neaşteptate cu o fostă iubire secretă! Citesc comunicatul şi nu îmi vine să cred: renumitul şi admiratul Karim Rashid vine la Baneasa Shopping City. Pam-pam! Unde va gazdui conferinta „How design will change the world”, sub umbrela campaniei Redesign Yourself.
Mă mai frec la ochi de două ori. Tot nu îmi vine să cred!
Citesc în continuare că da, vine şi susţine conferinta de pe 15 octombrie, de la ora 10, din Grand Cinema & More.

Este vorba despre o campanie atipică (mda, cum altfel?!), concepută sub forma unui reality-show digital ce incurajeaza increderea in sine prin imbunatatirea stilului de viata, printr-un proces de reinventare la nivel fizic si psihic, menit sa faciliteze drumul nostru spre schimbare.

CÂTEVA CUVINTE DESPRE RENUMITUL DESIGNER KARIM RASHID
Rashid este unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati designeri contemporani, cu un portofoliu de peste 3.000 de proiecte. Lucrarile sale au devenit legendare in peste 40 de tari din lume si recunoscute global cu peste 300 de premii. In deschiderea conferintei, participantii ii vor putea asculta si pe designerii romani Mihai Popescu, Cristian Corvin si Robert Marin.

Programul Redesign Yourself se desfasoara in perioada 15 septembrie – 15 noiembrie si isi propune sa ajute zece persoane sa se reinventeze, printr-o transformare personala totala, interioara si exterioara. Cei zece participanti ai campaniei au fost alesi in urma unui eveniment-experiment ce a avut loc chiar in centrul comercial, pe parcursul unui weekend, intreg conceptul fiind implementat cu sprijinul brandului Dove.

Aşadar, doamnelor, domnişoarelor şi domnilor,
Karim Rashid vine in Romania pentru a impartasi viziunea sa asupra design-ului si asupra modului in care acesta va schimba viitorul si tendintele, in cadrul conferintei cu tema „How design will change the world”. Haide să îl întâmpinăm cu aplauze la scenă deschisă mâine, 15 oct, de la ora 10, la Băneasa Shopping City, în Grand Cinema!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *