Gallery

It’s beauTEA time!

BEAUTEA TIME

BEAUTEA TIME

Astăzi am mare chef de joacă și de ghidușii creative. Așa că, la o ceașcă aburindă de ceai și scormonind prin port-fard, la o oră la care ar fi trebuit deja să muncesc, mi-au venit în minte tot felul de asocieri inedite. Sunt poate amintiri legate de arome. Legături făcute între anumite nuanțe. Sau, poate, texturi care îmi sugerează alte texturi…

Privesc peste umăr și văd cutiuțele mele cu ceaiuri – ceai verde de toate felurile și chipurile, cu o mulțime de arome, aduse de peste tot din lume.
Fiecare îmi inspiră un scenariu… la fel de energizant, plin de savoare, elixir al tinereții și cu efect wow pentru ten și pentru starea de spirit precum un ceai verde sănătos și aromat, debordând de antioxidanți.

#Seara, ceștii mele cu Pure Green Tea de la Twinings
îi pot asocia… un demachiant hidratant, revigorant și care lasă tenul perfect curat, ca după o tură la SPA, cu extract de castravete, ghimbir și alge de la Murad

#Dimineața:
Twinings Green Tea & Lemon vine în tandem perfect cu fardul de pleoape din gama Colorful de la Sephora, în nuanța Fresh Limonade, tonică precum o eternă zi de primăvară.

#Special pentru diminețile leneșe de duminică:
Green Tea Lemon & Honey by Twinings, asozonat cu crema Happy Sweet Holiday. O cremă regenerantă pentru mâini, cu arome de prăjituri de Sărbători de la TonyMoly.

#Pentru gustarea de la ora 10:
GreenTea & Mint, mixul special de la Twinings este atât de fresh și efervescent, exact precum serumul cu efect de lifting pentru conturul ochilor Firm it Up de la Benefit.

#La prânz:
Twinings Green Tea & Pineapple and Grapefrut, plus o porție de fructe și o pulverizare seducătoare a celui mai nou parfum al meu, floral, cu note senzuale și misterioase de iasomie. Illicit de la Jimmy Choo, atractiv, seducător, care te îndeamnă să trăiești viața la maximum!

#Ceaiul de la ora 5:
Green Tea & Forest Fruits, Pomegranate oferit de Twinings și un plus de răsfăț pentru piele măștile de la Sephora, cu trandafiri pentru buze și rodie pentru ochi.

#Pentru un eveniment glam:
Green Tea & Jasmine, semnat Twinings. Urmat seara, când ajungi acasă, o baie fierbinte, cu o infuzie relaxanta și parfumată cu ceai verde de la Sephora – The Great Scented Bath Infusion, Green Tea.

Gusturi delicate, arome și culori subtile, energie verde, fresh mood, ingrediente care revigorează trupul si îți dau o stare de bine. Pe scurt, beauTEA time – starea perfectă de zi cu zi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *