Quote

Invitație la călătorie cu Diesel și Samsonite

Hai să te las să vezi un super cool spot video și apoi să îți povestesc despre ce este vorba:

Nu-i așa că e blaaană?! Nu am cum să nu mă bucur (și ca un copil, și ca un specialist în comunicare) la fiecare nouă campanie extrem de cool și creativă sub semnătura DIESEL!
Despre ce este vorba? Să descoperim împreună:

#DIESEL & SAMSONITE LOVE TO TRAVEL
Liderul mondial ȋn articole de călătorie, Samsonite și lifestyle-brandul global Diesel sunt mândri să anunțe o colaborare comună care fuzionează nucleul ambelor mărci. Diesel si Samsonite au creat o colecție de bagaje originale, semi-transparente, extrem de detaliate, având ȋn gând noua generație de călători moderni şi pe cei care fac naveta ȋn scop de afaceri.
Colecția specială funcționează pe baza unor contraste vizuale. Piesele iau naștere de la o bază solidă neagră, iar rețeaua de plasă galben-deschis de la interior conferă un aspect unic şi permite un nivel gradual de transparenţă. Ȋn plus faţă de design, colecția Samsonite x Diesel oferă o serie de caracteristici practice pentru călătorii care își privesc bagajele ca pe o extensie a existenței lor de zi cu zi.

“Ideea din spatele acestei colaborări și a campaniei este alimentată de timpurile actuale: trăim într-o lume în care echilibrul dintre ceea ce împărtășim și ceea ce ținem privat este într-un flux continuu. Inevitabil, cu toții ne trăim o parte a vieții în public – fie prin social media, prin munca noastră, prin grupurile sociale”, spune Andrea Rosso, Director Creativ al Diesel Licenses. “Totuşi, odată cu amplificarea erei digitale, a crescut și gradul de conștientizare asupra vieții private – date, fotografii, bunuri materiale și multe altele. Designul acestor bagaje de călătorie reflectă acel echilibru pe care cu toții trebuie să îl calibrăm; acesta permite lumii să vadă ceva din ceea ce suntem dar nu tot ceea ce suntem noi.”

Acest concept se aplică, de asemenea, campaniei de comunicare fotografiată în São Paulo; personajele sunt întruchipate exprimânu-și laturile aparent contrastante ale personalităților lor (un motociclist îmbrăcat în piele ziua și un pasionat de clase de spinning seara, o drag queen cu o apariție impecabilă pe scenă și un bărbat în șosete acasă). Ideea centrală este: fiecare parte – fie ea publică sau privată – face parte dintr-un întreg.
Astfel, Sofie Deboes, Product Marketing Director al Samsonite Travel Europe, afirmă: “Încă de la prima întâlnire, am putut simți dinamica și dorinţa puternică dintre ambele părți de a reseta ştafeta în materie de bagaje pentru proiectul Samsonite x Diesel. Din punctul de vedere al Samsonite, a fost cu adevărat captivant să fim provocaţi ȋn ceea ce considerăm business-ul nostru de zi cu zi.”

#CĂLĂTORIE CU STIL
Colecția exclusivă reinterpretează 3 colecții iconice Samsonite cu o doză consistentă din atitudinea și ADN-ul Diesel, pentru o varietate completă, care include atât piese de călătorie, cât și rucsacuri business.
Valiza rigidă Neopulse cu volum mare integrează toate detaliile necesare călătoriilor, inclusiv un lacăt TSA, roți duble cu alunecare ușoară, un interior practic și un mâner cu tub dublu, combinând perfect funcționalitatea cu stilul. Roțile duble cu alunecare uşoară ale articolelor de călătorie înfățișează logoul iconic Diesel cu cap de Mohican, iar interiorul spațios și bine organizat prezintă țesătura originală din plasă. Geamantanul este disponibil în patru mărimi care variază de la Spinner 55 de dimensiunea cabinei, la XL Spinner 81.

#TRAVEL LIGHT
Gama Paradiver Light cu ȋnveliş soft constă într-un rucsac de laptop, un rucsac Duffle cu roți cu dimensiuni de cabină și două valize Duffle de check-in, pe roți. Colecția oferă o multitudine de avantaje pentru călătorie: numeroase buzunare pentru organizare, multă capacitate de împachetare și un mecanism ușor şi confortabil pentru cărat, cu bretelele practice pentru geanta de cabină Duffle on Wheels. Materialul este rezistent la apă și murdărie, ceea ce face ca aceste piese să fie perfect adaptabile pentru diferite ocazii de călătorie.

În ambele colecții, articolele de călătorie vin însoțite de câte rucsac cu șnur, cu design unic și confortabil, care se atașează cu butoni magnetici de interiorul căptușelii. Rucsacul stylish este perfect pentru depozitarea ușoară a necesarelor zilnice. În plus, piesele cu dimensiuni de cabină au integrat la exterior un port USB care îți dă posibilitatea să îți încarci dispozitivele electronice care au nevoie de un boost de energie în timp ce tu ești în mișcare. Există și un buzunar interior special pentru a-ți depozita în mod practic bateria și să o conectezi la portul USB pentru o utilizare mai ușoară.

#GOD… BLEIS U!
Colecția business Openroad completează linia cu 2 variante practice: un rucsac pentru laptop 15.6” și un rucsac Weekender 17.3”. Combinând designul distinctiv cu mai multe opțiuni perfecte pentru organizare, rucsacul business este creat pentru a întoarce privirile în timp ce îți ține the business essentials. Odată cu amplificarea fenomenului călătoriilor de tip business și “bleisure” (business & leisure), rucsacul Weekender 17.3” este ideal pentru profesioniștii urbani care caută să își organizeze eficient intrumentele de business, în timp ce își păstrează echipamentul de călătorie separat.
Colecția Diesel & Samsonite va fi ȋn curând disponibilă ȋn Diesel Store Băneasa Shopping City.

Campania este creată de agenția SMALL. Executive Creative Directors: Luca Pannese, Luca Lorenzini. Muzica originală: Alessandro Cristofori și Diego Perugini (Stabbiolo Music)

#Samsonite
Fondat ȋn 1910, Samsonite este brandul lider mondial ȋn bagaje, având o moştenire extinsă ȋn soluţiile trendsetting ȋn călătorie. Recunoscut pentru cercetare, dezvoltare şi angajamentul său faţă de inovaţie, Samsonite a excelat ȋncă de la ȋnfiinţarea sa ȋn premiere pentru industrie. Samsonite oferă o gamă largă de produse şi accesorii pentru călătorii, pentru business, copii sau casual ori personale. Samsonite ajută calătorii să ȋşi ducă drumul mai departe, cu prodse tot mai uşoare şi mai puternice.
www.samsonite.com

#Diesel
Diesel este un lifestyle brand international inovativ, care produce o gamă amplă de jeans, ȋmbrăcăminte şi accesorii. De la crearea sa ȋn 1978, Diesel a evoluat de la a fi un lider ȋn denim, la premium casual wear, devenind cu adevărat o alternativă la piaţa de lux prezentă. ȋn ciuda creşterii sale, filosofia Diesel a rămas aceeaşi: un brand care susţine pasiunea, individualitatea şi exprimarea de sine. www.DIESEL.com!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *