Gallery

Invitatie intr-o vacanta exotica

Nu stiu cum se face, dar in ultima vreme primesc din ce in ce mai des invitatii inedite in călătorii exotice. Poate pentru ca s-a cam prins lumea ca sunt calatoare de meserie si ca nu ma dau inlaturi de la orice travel-adventure?! 😉
Cert este ca nu mai departe de zilele trecute, de exemplu, am primit, prin curier, o invitatie speciala într-un paradis tropical: ochelari de soare, prosop de plaja, un fruct suculent si un maiou cu imprimeu haios sub forma de ananas. vaca
O invitatie in vacanta, lansata de noua colecţie de îmbrăcăminte in culori flamboaiante TEX, disponibilă exclusiv la Carrefour.

TEX: TROPICAL, EXOTIC, PLIN DE CULOARE!
O colectie vesela, cu o paletă cromatica tropicală, desprinsa direct dintr-o zi toridă în mereu însorita si pusa pe distractie Cuba, pe care am vizitat-o lunile trecute.
Pentru zilele de vară, când soarele ne răsfaţă şi gândul ne stă doar la o vacanţă prelungită într-un paradis tropical, Carrefour ne propune o colecţie inspirată de culorile sezonului estival.
În combinaţii neconvenţionale, accesorii fun şi printuri vesele, disponibilă exclusiv în hipermarketurile Carrefour din țară, exceptând hipermarketurile Carrefour Unirii, Vitantis, Buzău şi Oradea Lotus.

‘’Colecţia de vară TEX transformă visul vacanţelor în locaţii ideale, tropicale, în piese pe care clienţii noştri vor adora să le poarte zi de zi. Imprimeurile caleidoscopice, croiala feminină, texturile aerisite şi culorile aprinse sunt elementele cheie ce definesc acest sezon estival. Ne mândrim mult cu piesele vestimentare şi accesoriile care se înscriu în cele mai actuale tendinţe, în linie cu recomandările celor mai renumite case de modă la nivel internaţional,’’ a declarat Andreea Mihai, Director de Marketing&Comunicare, PR&Solidaritate, Dinamică Comercială&Pricing Carrefour România.

Carrefour are un nou statement în acest sezon: vara aceasta se poartă outfit-urile exotice, sunt la modă ţesăturile din in pentru a lăsa pielea să respire şi să ne dea senzaţia de libertate, se poartă materiale lejere de bumbac şi bumbac strech, pentru a putea simţi că trăim, iubim şi strălucim.

În aceste ritmuri surprinzătoare, Carrefour lansează colecţia de vară, adresată tinerilor care vor să fie mereu la modă.
Modelele sunt croite şi pentru publicul nostru mai tradiţional, care va găsi o gamă largă de articole clasice, reinterpretate creativ în materialele şi culorile sezonului. În ceea ce priveşte încălţămintea, se poartă espadrilele cu motive florale, sandalele cu talpă mai groasă, saboţii si papuci comozi şi practici pentru plajă.

Păstrându-se în tendinţele actuale bazate pe nuanţe pline de energie, colecţia de vară TEX cuprinde modele etnice, creaţii mozaicale, înflorituri îndrăzneţe şi motive tropicale cu fructe şi apusuri de soare, ce împodobesc cromatic piesele şi stilurile propuse pentru acest sezon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *