Gallery

Invitatie inedita in 4 calatorii pline de stil

Astazi – 20 martie – este ziua fericirii. O zi care pe mine m-a inspirat sa scriu despre calatorii, evident!
Acum, insa, sa fim seriosi! Cine ar putea rezista invitatiei intr-o vacanta?
O vacanta pe taramuri insorite, pe o terasa trendy, pe malul Mediteranei, band un pahar savuros cu Proseco; ori o aventura in safari; sau o degustare de savuroase fructe exotice.
Da, stiu! Nici tu nu ai putea sa refuzi o astfel de invitatie ademenitoare.
La fel cum nici eu nu am putut sa o refuz, atunci cand am primit invitatia de a calatori catre zari exotice, cu noua colectie de primavara-vara Nice Things by Paloma S.

Nice Things by Paloma S. este un brand de fashion atipic pietei romanesti, cu o clientela extrem de nisata, care rezoneaza cu piese vestimentare purtatoare de povesti cu insemnatate, etern- valabile.
Haide sa vedem impreuna destinatiile estivale catre care ne poarta noua colectie Nice Things by Paloma S:

Calatoria 1: CAPRI:

Ce poate fi mai plin de pasiune decat o vacanta italiana in Insula Capri?
Cu plimbari pe plajele romantice ale golfului.
Cu incursiuni pe yacht, pe apele azurii…
Bucura-te de superbele peisaje si de oazele pline de verdeata ale insulei Capri, sugerate de pantalonii cu printuri florale stilizate, de rochiile ce amintesc de lumina soarelui reflectata din nisipul aflat pe fundul grotei Azzurra.
Asa cum ne propune linia “Vacanze a Capri” a noii colectii Nice Things by Paloma S.

Calatoria 2: AFRICA, AFRICA:

Linia “African Twist” a colectiei te va purta sub soarele invaluitor al tinuturilor africane.
Te vor incanta piesele vestimentare care reinterpreteaza, intr-o maniera plina de umor si fantezie, motivele inspirate de cultura africana: printuri cu siluete stilizate, fructe exotice sau detalii vegetale luxuriante.
Fundalurile neutre, precum pamantul sau nisipul african – beige, ivoire, nisipiu – scot si mai mult in evidenta culorile exuberante ale imprimeurilor: galben, verde, oranj, rosu, lime, turquoise.

Calatoria 3: PRIN SATELE PROVENSALE

Un circuit prin satucurile din Provence (fie ele ascunse intre dealuri verzi, campuri de lavanda sau printre tarmurile stancoase scaldate de mare) este definitia perfecta a sintagmei “la vie en rose”.
Dupa-amieze linistite si insorite, peisaje rupte parca din timp, aer curat.
La o astfel de calatorie te duce cu gandul linia “Braided Summer” a colectiei: imprimeuri geometrice discrete, multiple variatiuni de intensitate a culorilor, degradeuri, mici detalii florale in design sau pe accesorii.

Calatoria 4: IN TOSCANA-NTR-O LIVADA:

Simti nevoie de cateva momente de tihna si relaxare, la un castelletto sau la o casa retrasa? Printre dealuri verzi si livezi idilice? Departe de agitatia marilor metropole?
Linia “Pears&Apples” a noii colectii Nice Things by Paloma S. cu siguranta iti va deschide apetitul pentru fructele savuroase, proaspat culese din pomi.
Rochii lejere din bumbac sau matase, cardiganuri fine si pantalonii – toate sunt invadate de un melanj cuceritor de flori si fructe, insotite de mesaje scrise de mana si transpuse in printuri… delicioase.

Imprimeuri unice; ingeniozitate; cromatica particulara; juxtapuneri inedite ale suprafetelor textile.
Sunt tot atatea elemente definitiorii ale brandului Nice Things by Paloma S.- disponibil in exclusivitate la Experiment Point Concept Store, Strada Putul lui Zamfir, nr.20.
Lasa-te purtata pe taramurile insorite ale imaginatiei, sensibilitatii, stilului, soarelui, naturii superbe si culorilor exuberante
&
…Nice things are going to happen to you!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *