Gallery

Invazia neon!

De când mă ştiu, vara mi-a plăcut la nebunie să port culori tari, fluo! E şi normal, nu? Păi ce ar putea să se vadă mai bine pe pielea bronzată, dacă nu o nuanţă crazy & cool?! Doar e vară – plină de distracţie şi culoare!

Podiumurile de modă, străzile, clipurile video, terasele şi plajele se umplu brusc, din iunie până la sfârşitul lui august de ţinute, accesorii, costume de baie, machiaje sau accente neon:

Ghid de bună purtare a nuanţelor neon:
# Dacă ai ales pentru unghii o nuanţă neon sau vrei să porţi o piesă vestimentară fluo, las-o pe ea să fie vedeta întregului tău look! Asorteaz-o la o ţinută în culori potolite, nude, black sau all-white.

# Foarte chic este şi un french reinventat: optează pentru o manichiura nude si aplică doar pe vârful unghiei nuanţele fluo.

# Iar dacă eşti mult mai îndrăzneaţă, just… mix & match! Lasă-ţi imaginaţia liberă şi combină pe unghii diverse nuanţe neon, pentru un look cu totul şi cu totul original.

# Pentru a intensifica nuanţa lacurilor de unghii extrem de colorate, aplică mai întâi baza albă din colecţia Neons by O.P.I., “Put a Coat On”. Şi de abia apoi colorează-ţi unghiile în nuanţele crazy-neon.

Crede-mă, am încercat pe.. unghiile mele!
Manichiura ta chiar va sări imediat în evidenţă!
Va fi un deliciu să alegi dintre cele 6 noi nuanţe neon de la OPI pe care tocmai ce le-am descoperit, testat şi plăcut maxim:

GALBEN-LĂMÂIE:
O vorbă americană spune că, dacă viaţa îţi oferă numai lămâi, zâmbeşte! Rămâi optimist. Şi fă din ele o limonadă revigorantă!
Iar OPI tocmai ce concluzionează, prin noua nuanţă de galben neon: “Life Gave Me Lemons”, so…

VERDE-LIME:
Vrei un Mojito rece? Sau poate o manichiură fresh, verde-neon de la OPI, cu nuanţa “You Are So Outta Lime”?

PORTOCALIU DE PORTOCALĂ:
Ce poate fi mai revigorant într-o zi caniculară de vară dacă nu un suc de portocale? Şi de ce să nu alegi şi o manichiura asortată, oranj, “Juice Bar Hopping” de la OPI

RODIE FLUO:
O nuanţă hot, seducătoare, plină de sex-appeal şi de pasiune. Noul ciclam vibrant de la OPI – “Hotter Than You Pink”.

KIR ROYAL:
Se numără printre cocktailurile mele preferate. Se numeşte Kir Royale şi se prepară din şampanie şi lichior violet de coacăze… negre. Este eclatant, spumos şi de un purpuriu demenţial, exact ca nuanţa “Push Pur-Pull” din colectia Neons by OPI.

CORAI:
Vrei o manichiură memorabilă? Alege un lac de unghii corai-neon, aşa cum este noul “Down To The Core-al”.
Îl port pe unghii în timp ce scriu rândurile de faţă. Îmi place la ne-bu-ni-e! Şi mă revigorează.

So… let’s go neon! For a crazy, hot, hot summmer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *