Gallery

Invata tehnicile de masaj facial de la specialistii Guerlain

Stiati ca?…
…Pielea din zona de contur a ochilor este cu 41% mai subțire și mai vulnerabilă la factorii externi, fiind solicitată constant datorită clipirii, de aproximativ 7000 ori/zi.
…De asemenea, ea este mai săracă în lipide epidermice, sinteza de colagen și elastină.
…Si rezistă mai putin la agresiunile externe, precum razele UV, vânt, frig, poluare – adica factorii care contribuie zilnic în procesul de imbatranire al pielii.

Am citit de curand un studiu de la Guerlain care fix despre asta vorbeste: despre factorii care ne agreseaza si imbatranesc pielea si despre cum putem sa ii combatem! Haide sa parcurgem impreuna sfaturile utile ale specialistilor Guerlain:

INVATA TEHNICA EXCLUSIVA DE MASAJ ANTI-IMBATRANIRE GUERLAIN:
Pentru diminuarea ridurilor și activarea microcirculației:
1: Aplica discret, câteva puncte în jurul ochilor, de la exterior spre interior, apoi netezește ploapa superioară urmând arcul sprâncenei. Repeta de 3 ori.

2: Pe lungimea ploapei inferioare, folosește tehnica mișcări de rotație.

3: Masează și ridică cu ajuturul aplicatorului zona arcadei, ține cateva secunde o mică presiune la colțul exterior. De 3 ori.

4: Deseneaza linii verticale pe frunte, de la spranceane spre linia parului; rol in eliberarea energiei

5: Cu vârful aplicatorului, preseaza 4 puncte pentru relaxarea zonei ochilor

Serum pentru ochi, anti imbatranire de la Guerlain: Abeille Royale Gold Eyetech

Serum pentru ochi, anti imbatranire de la Guerlain: Abeille Royale Gold Eyetech

CE PRODUSE ANTI-AGEING SA FOLOSIM? CELE MAI EFICIENTE SI POTRIVITE TIPULUI NOSTRU DE TEN!
Conturul ochilor, este zona cea mai fragilă și slab protejată de pe față. Cu cât înaintam în vârstă, pielea își pierde elasticitatea și fermitatea creându-se efectul de ploapa cazuta, iar cearcănele sunt tot mai evidente datorită microcirculației slabe.

Guerlain a luat in considerare aceste “dezavantaje” cu care toate ne confruntam. Si a venit in ajutorul nostru cu gama Abeille Royale.
Este vorba despre gama sa pe bază de ingrediente apicole, pe care o extinde an de an cu noi produse speciale pentru îngrijirea tenului, creând texturi remarcabile cu rezultate vizibile.
Pastrand traditia, si anul acesta a lansat un nou expert pentru îngrijirea zonei ochilor: serumul Abeille Royale Gold Eyetech.

3 INOVATII, 1 PRODUS!
Abeille Royale Gold Eyetech îmbină sinergia unei formule noi, aplicator unic și tehnica de masaj exclusivă elaborată de experții institutului Guerlain pentru rezultate spectaculoase.
Formula serum ultra-concentrată, cu puterea de reparare excepțională a mierii Ouessant (albina neagră) și lăptișorul de matcă exclusiv Guerlain, beneficieaza de aplicatorul patentat, poleit cu aur fin de 24 de carate.

CUM ACTIONEAZA?
Folosit în medicina tradițională chineză, aurul are proprietăți anti-inflamatorii și oferă senzație imediată de prospețime, evitând congestionarea conturului ochilor.
Serumul actioneaza in cele 2 straturi cheie ale pielii, de la derma la epidermă, pentru a asigura repararea continuă, intensă si completă a semnelor de îmbătrânire.

Abeille Royale Gold Eyetech este deja disponibil in magazinele specializate de frumusete de pe 15 august. Pret aproximativ: 542 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *