Gallery

INOVAŢIE ŞI EXCELENŢĂ LA PUTEREA 60

Scriam chiar zilele trecute că brandurile cu adevărat mari sunt cele care care ne-au adus ceva inovator, ceva wow, ceva revoluţionar; cele care efectiv ne-au schimbat viaţa!

Gândurile acestea le-am pus într-un articol în care îi uram La mulţi ani la cei 60 de ani unui brand nemţesc de excepţie într-ale frumuseţii – Babor.
Acum a venit clipa să îi urez la multe inovaţii şi produse minunate înainte şi unui alt brand de excepţie, lider mondial pe piata vaselor de gătit antiaderente si furnizor de top al aparatelor de gatit si cantarelor:
La mulţi ani, Tefal, la împlinirea a 60 de ani de când eşti alături de noi!

De 60 de ani, produse Tefal au făcut revoluţie  în casele şi bucătăriile noastre

De 60 de ani, produse Tefal au făcut revoluţie în casele şi bucătăriile noastre

TEFAL: INOVAŢIE ŞI EXCELENŢĂ LA PUTEREA 60
E adevărat, nu sunt eu o mare fană a bucătăriei şi a bucătărelii.
Însă nu pot să nu apreciez o mâncare bună şi un fel bine gătit! Şi nu pot să nu recunosc un brand de succes şi produsele sale care au făcut istorie. Ori să nu apreciez la adevărata lor valoare 60 de ani de excelenţă şi continuă inovatie, milioane de idei inspirate, care au schimbat viata oamenilor din intreaga lume.
De altfel, întreaga evoluţie Tefal i-a confirmat obiectivele setate încă de la început: de a fi un simbol al inovatiei si de a anticipa nevoile consumatorilor, pentru a le oferi produsele de care au nevoie.

SCURT ISTORIC TEFAL:
#1956:
Dupa doi ani de la obtinerea patentului pentru “tigaia care nu lipeste” in 1954, inginerul francez Marc Grégoire a creat Tefal si a deschis prima sa fabrica in suburbia Parisului.
Un succes: 100 de tigai pe zi, cu noul invelis antiaderent!
O tigaie antiaderenta, cu discul de aluminiu acoperit cu PTFE, prin tratarea sa cu acid hidrocloric, transformand, astfel, gatitul intr-o activitate simpla si placuta.

#1961:
o poză care a făcut istorie o surprinde pe Jackie Kennedy iesind dintr-un magazin din New York cu o tigaie Tefal in mana.

#1986:
Tefal lansează fierul de calcat Supergliss cu talpa din Durilium, rezistenta la zgarieturi si murdarie.

#2013:
celebra prezentatoare TV Oprah Winfrey postează pe reteaua sa de socializare un comentariu despre cat de mult i-a schimbat Actifry viata!

#1963:
Tefal a avut stralucita idee de a crea Ziua Clatitelor (Crepe Day).
De atunci, in fiecare an pe 2 februarie, Tefal vinde in intreaga lume milioane de tigai de clatite. Anul trecut s-a implementat acest concept si pe piata din Romania.

#martie 2016: Surprize #Tefal60de ani
Peste doar câteva săptămâni se va lansa cea de-a doua editie a apreciatului eveniment “Ziua Clătitelor”.
Astfel, şi fanii din România vor avea parte de produse aniversare exclusive şi de surprize si evenimente cu premii atractive. Căci, pentru a le multumi consumatorilor pentru incredere si loialitate, Tefal a pregatit şi pentru acest an o serie de evenimente. Să le urmărim, deci, atat in mediul online, cat si in magazine!

#Viitorul:
Electrocasnicele interconectate reprezinta viitorul!
De la oale sub presiune, tigai si aparate de gatit digitale, produsele Tefal care vor fi lansate in perioada urmatoare, ne vor permite sa ne adaptăm metoda de gatit la propriile ingrediente sau retete.

Pe scurt, timp de 60 de ani, Cercetarea si inovarea Tefal a continuat, an de an, astfel încât brandul a contribuit la cresterea calitatii vietii consumatorului, ajutandu-l sa se adapteze mai usor la tendintele noi, la ritmul societăţii şi la stilul de viaţă în continuă schimbare.
Si… nu are de gand sa se opreasca aici! Tefal va continua să ne facă viata mai usoara şi ne va ajuta sa obtinam intotdeauna rezultatele dorite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *