Gallery

Îngrijire specială a tenului

Iarna, ger, vant. Întregul organism luptă cu temperaturile scăzute, însă pielea are parcă cel mai mult de suferit. Este clar că luna asta – cea mai geroasă de mult timp încoace – ne trebuie soluţii cât mai profi şi eficiente, de ultimă oră. Pentru hidratare, hrănire şi antiîmbătrânire.

Liftiane gama antirid

Liftiane gama antirid

CINE ESTE LIFTIANE
Liftiane este inovatia de ultim moment a reputatelor Laboratoare de Cercetare pariziene SVR.
Un nume în spatele căruia se ascunde cea mai nouă gamă de produse care luptă împotriva semnelor îmbătrânirii: diminuarea fermitatii si elasticitatii pielii, deshidratarea, ridurile de expresie si ridurile accentuate din jurul ochilor sau al gurii, aspectul tern al tenului.
Un veritabil regim de intinerire bazat pe asocierea a doua ingrediente active antiaging de exceptie: resveratrol pur si acid hialuronic, in cele mai inalte concentratii existente in prezent in prezent pe piata.

O NOUĂ STRATEGIE ÎN LUPTA CU TIMPUL!
Este vorba despre o strategie globala antiimbatranire, care nu se mai rezuma doar la imbunatatirea aspectului pielii cu ajutorul colagenului sau elastinei.
Noua strategie SVR vizeaza tratarea cauzelor naturale ale imbatranirii, prin activarea mecanismelor interne responsabile cu restructurarea cutanata şi îmbunătăţirea aspectului pielii.

ECHIPA CÂŞTIGĂTOARE ŞI UNELTELE EI ANTI-AGEING
O forma bioactiva ultra-concentrată a resveratrolului, cu rolul sau puternic antioxidant si antiinflamator, ce activează profund in straturile epidermei sinteza proteinelor responsabile cu reinnoirea celulara, stimuleaza sinteza de colagen, previne degradarea si ruperea ulterioara a fibrelor de colagen.

Asocierea a doua forme de acid hialuronic cu greutati moleculare diferite, ce confera proprietati specifice: umplere a ridurilor, respectiv restabilirea nivelului optim de hidratare a epidermei.

Alaturi de resveratrolul pur si de acidul hialuronic, formula imbatabilă SVR conţine şi alte câteva ingrediente active, cu actiune complementara si rol de potentare a efectului lifting:
un aminoacid perfect compatibil cu epiderma, ce inhiba producerea enzimelor ce favorizeaza imbatranirea pielii;
gluconolactona – un derivat natural al glucozei cu rol peeling bland
un polimer special al carui efect tensor reduce rapid si vizibil adancimea ridurilor;
micro-sfere ce reflecta si difuzeaza lumina, pentru un ten neted si radiant din orice unghi.

FĂ CUNOŞTINŢĂ CU GAMA SVR LIFTIANE
Noua gamă este alcătuita din patru produse dermato-cosmetice de ingrijire a tenului, distribuite in Romania de Optima Derma Line si sunt disponibile atat in farmaciile selectate, cat si in magazinul online optimashop. Iar toate noutăţile despre produsele SVR le afli zilnic de pe contul de facebook optimashop.

Liftiane Ser – 100 lei, un concentrat cu actiune lifting imediata si efect tensor, ce imbunatateste concomitent calitatea si textura pielii.

Liftiane Crema – 91 lei, disponibila in doua variante adaptate tenului normal/mixt si celui uscat/deshidratat. Este o emulsie lejera cu efect filler asupra liniilor fine cat si a ridurilor profunde, recontureaza ovalul fetei, imbunatateste bariera hidrolipidica protectoare a pielii, sustine regenerarea celulara.

Liftiane Crema Contur ochi si buze – 72 lei, ce trateaza in general gradul de ridare, iar a nivelul ochilor amelioreaza cearcanele sau roseata (efect decongestionant).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *