Gallery

În trend: blana artificială!

Blana artificiala este din nou IN!

Blana artificiala este din nou IN!

Vești bune pentru toate eco-militantele: iarna aceasta se poartă din nou jachetele “faux-fur”!
Pentru colecția de iarnă, Noi9.ro propune noile modele de paltoane și jachete din blană ecologică extrem de chic create într-o gamă variată de nuanțe, de la Giorgal. Începând cu negru și crem, paltoanele trec printr-o paletă coloristică vastă, ajungând la gri deschis, gri antracit, degradeuri de negru și gri, maro camel, oranj și roșu aprins.

Jachetele din blană ecologică – “faux-fur”
Tendințele acestei ierni se concentrează asupra jachetelor din blană ecologică, supranumite și „faux-fur”. O jachetă care transformă orice ținută într-una sofisticată, fiind o piesă volatilă, aceasta poate fi asortată atât într-o ținută casual alături de jeans, cât și într-una elegantă, de seară.
Gama cromatică a jachetelor din blană ecologică este de asemenea variată, acestea putând fi găsite în nuanțe precum, negru, alb, rose pudrat, crem, bordeaux și verde smarald. Jachetele din blană ecologică sunt un “must-have” al sezonului, acestea nu trebuie să lipsească din garderoba doamnelor sau domnișoarelor.
Blana ecologică din care acestea sunt create este de o calitate superioară, jachetele având un aspect natural, sofisticat și rafinat.

Croieli masculine cu materiale placute la atingere
Noua colecție de paltoane propusă de Giorgal și Noi9.ro este creată cu un design minimalist, ușor masculin unde se adaugă diverse accente chic precum tăieturi inegale, pliuri care definesc talia și gulere supradimensionate. Aceste detalii pun amprenta feminității cu care ne-au obișnuit creațiile Giorgal.
Simplitatea “complexa” și atenția la detalii nu lipsesc nici de această dată. Finisajele paltoanelor sunt lucrate cu o atenție desăvârșită, iar compoziția acestora este una naturală, texturile fiind realizate din lână, cașmir și vâscoză. Prin echilibrul armonios dintre simplitate și rafinament, modelele paltoanelor Giorgal râmân actuale, nu își pierd din frumusețe și nu se perimează.

Let’s winter, darlings! Let’s be stylish!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *