Gallery

În căutarea siluetei perfecte

Astăzi o să îţi dezvălui cum să slăbeşti repede şi bine, cu GUINOT TECHNI SPA “Efect slăbire”.

Sincer, când am auzit-o pe simpatica traineriţă Guinot povestind la un seminar Top Line cum a ajutat-o pe o tânără foto-model să slăbească 2 kg, printr-o nouă procedură de o oră Guinot, nici nu am ştiut dacă să plâng sau să mă bucur.
De ce?
Păi iar slăbesc numai astea déjà silfide?! E corect aşa? Iar noi, cele cu forme şi dimensiuni mai… respectabile, nu avem nicio şansă să obţinem o siluetă wow, demnă de noul costum de baie de mari fiţe?
Ei bine, traineriţa m-a liniştit şi mi-a adus zâmbetul pe buze: ba da, oricare dintre noi va slăbi eficient şi uşor cu noua procedură Guinot Techni SPA “Effect Minceur” (Efect de Slăbire). Am ridicat mâna (ba chiar toate mâinile din dotare!) că vreau şi eu să mă conving cu ochii mei şi pe pielea mea. Şi… iată-mă la Silhouette – Centrul de Slăbit şi Frumuseţe de pe Bd. Regina Maria (Piata Unirii), gata să testez procedura de slăbire Guinot.

SLĂBEŞTI RELAXÂNDU-TE!
Şedinţa este de-a dreptul o oră de relaxare, binevenită în orice zi, exact ca o şedinţă de SPA în toată regula. Cu masaj anticelulitic şi de drenaj limfatic, exact cât trebuie de energic ca să fie eficient, dar să te şi lase în reverie.
Cu muzică de relaxare. Cu arome plăcute. Şi cu crème Guinot cu texture diafane.
Să tooooot slăbeşti aşa!
Partea cea mai cool vine după o jumătate de oră, când, odată masajul terminat, începe partea de împachetare. Eşti efectiv bine împachetată în benzile elastice speciale Guinot, impregnate în gelul care stimulează reducerea apei din ţesuturile pielii, reducerea efectului de coajă de portocală şi reducerea în centimetri în zona coapselor şi taliei.

Sună a SF, nu? Şi chiar arată a SF! M-am simţit fix precum Milla Jovovici in filmul science fiction “Al 5-lea element”, bandajată… scuze, îmbrăcată în memorabilele ei benzi albe! Dar rezultatul nu este deloc SF! E cât se poate de real: slăbeşti inteligent (în centimetri) şi sănătos (eliminând apa şi toxinele din ţesuturi).

CUM FUNCŢIONEAZĂ:
Este vorba de o tehnica unica de impachetari cu aceste benzi Techni Minceur, ce contin serumuri cu ingrediente active, cu rezultate exceptionale pentru drenaj şi fermitatea pielii, chiar dupa primul tratament.
Masajul special realizat cu ajutorul serumului Techni-Slimming sau Techni-Firming şi efectuat in timpul tratamentului ajuta la patrunderea serumului şi a ingredienţilor activi in piele şi la cresterea eficientei serumului.

CARE SUNT SECRETELE?
Secretul constă în ingredienţii activi
, evident! Cafeina, care acţionează ca o arma mortala direct asupra celulitei şi depozitelor de grăsime, împiedicând acumularea altora noi.
Dar nu lucrează singură, ci în tandem cu extractul de viţă de vie roşie şi de Castan de India, care favorizează drenajul.
Tratamentele se recomandă în cure de câte 3 şedinţe pe săptămână. Pentru a ameliora şi prelungi eficienţa GUINOT Technispa Double Effet Minceur, poţi urma programul de îngrijire recomandat de esteticianul tău şi potrivit ţintei pe care ţi-ai propus-o:
Slăbire RAPIDĂ : 1 săptămână
Slăbire INTENSIVĂ : 2 săptămâni
Slăbire APROFUNDATĂ : 3 săptămâni
Slăbire CONSOLIDATĂ: 4 săptămâni
Între două tratamente, poţi folosi şi acasă produsele recomandate de Esteticiana Guinot – Doctor in frumusete!

EFECTE:
După şedinţa GUINOT TECHNI SPA MINCEUR, eu am observant 4 efecte majore:
1. Adio, aspect de coajă de portocală! Celulita a fost vizibil redusă.
2. O piele mai netedă, mai catifelată
3. Picioare mai tonifiate.
4. O stare generală de bine, mai ales că, datorită drenajului limfatic, am scăpat şi de toxine din organism.

O să închei într-o notă extrem de optimistă, dându-ţi şi alte veşti bune:
Pe lângă procedura “Efect de Slăbire” cu împachetarea în benzile speciale, Guinot ne rezervă şi alte tehnici minunate realizate cu ajutorul aparatelor performante:
Dubla Lipo-Aspiraţie, un procedeu brevetat pe bază de aparat cu vacuum. Pielea este aspirată şi modelată, “rupând” astfel acumulările de grăsime.
Ionizarea : Serumul Guinot Gel Minceur este aplicat pe zonele tratate, ingredienţii active intrând în piele şi acţionând direct asupra celulitei.
Şi, ultima, dar nu cea din urmă: stimularea musculară, prin care se lucrează în profunzime muşchii sub-cutanaţi, favorizând eliminarea celulitei.
Pentru o siluetă mai mult ca perfectă, vara aceasta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *