Gallery

In căutarea siluetei ideale – interventiile chirurgicale?

Să ne înţelegem din start.
NU sunt o adeptă a operaţiilor estetice nejustificate. Acesta NU este un articol despre cum să nu faci sport din simplul motiv că nu ai chef să îţi mişti fizicul până la sala de aerobic ori până la munte. Şi preferi să pierzi kg în plus printr-o “mică intervenţie” chirurgicală de remodelare.
Nici gând!

DESPRE CE TIP DE OPERAŢII ESTETICE VREAU SĂ VORBESC AZI?
Acesta este un articol care susţine cât mai multă mişcare în aer liber şi un stil de viaţă sănătos, care mi se par esenţiale pentru un echilibru între trup, minte şi spirit!
Este, pur şi simplu, un mic ghid util pentru toate cele care au nevoie de mici sau mari retuşuri şi corectări ale unor probleme medicale sau inestetice care nu ţin de sport, mişcare şi stil de viaţă.

Să detaliez!
Mă gândesc aici, de exemplu, la cele care au nevoie de o operaţie prin care să se înlăture surplusul inestetic şi nesănătos de piele, rămas pe abdomen fie în urma unei slăbiri drastice, fie în urma unor sarcini extrem de mari.
Ori la corectarea unor imperfecţiuni şi a unor probleme medicale, de tipul gambelor asimetrice sau a lipsei din naştere a unui muşchi pectoral.
Sau la ajutarea, printr-un lifting, a pielii sânilor,
care şi-a pierdut dramatic elasticitatea şi fermitatea după alăptare sau după o cură majoră de slăbire.

Ei bine, în urma prezentării făcute zilele trecute de doctorul chirurg estetician Călin Doboş, am aflat că, da, chiar există un răspuns şi o soluţie la toate aceste probleme.
Si il cred pe cuvant!

Caci Dr. Calin Dobos este un nume in peisajul romanesc.
Un medic cu o vasta experientă în domeniul chirurgiei estetice, cu stagii de perfectionare in strainatate şi sute de cazuri solutionate anual şi care a reusit sa aduca şi în România cele mai eficiente tehnici internaţionale de abordare a domeniului chirurgiei estetice.
Un doctor cu talent, pasiune şi carismă, pe care jurnaliste, bloggeriţe şi vedete precum Cristina Cioran, Oana Roman, Mariana Rosca, Ioana Ginghina, Florentina Opris, Nuami Dinescu, Gianina Corondan, Diana Bart, Monica Iagar, Roxana Vasniuc si Ilinca Obadescu, adunate toate la conferinţa sa, l-am urmărit numai ochi şi urechi!

„Lucrez in acest domeniu de peste 15 ani si am vazut in continuare o slaba informare cu privire la anumite interventii estetice, dar in acelasi timp o crestere a cererii pentru acestea. Am vorbit cu invitatii despre interventiile mai aparte pe care le realizez, precum liftingul facial cu retensionarea muschilor faciali sau implantul de gambe. Le-am oferit recomandari si m-am bucurat sa observ interesul acestora pentru a afla cat mai multe informatii.”, povesteste Dr. Dobos.

ÎN AJUTORUL FRUMUSEŢII!
Tema conferinţei la care am participat săptămâna trecută a fost „Vive la beauté!”
Aşa că nu e de mirare că noi, invitate şi speaker, am celebrat frumusetea si tot ceea ce presupune ea, de la ritualul de ingrijire din fiecare zi pana la interventiile pentru corectarea chirurgicală a problemelor medicale şi inestetice despre care aminteam mai sus.

Ce îmi rămâne să spun, în loc de concluzie?
Vive la beauté! Trăiască frumuseţea, obţinută şi întreţinută cu măsură şi echilibru! Pe care ţi le doresc să le ai în toate, draga mea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *