Gallery

În căutarea siluetei ideale – fitness? yoga? pilates?

Am mai spus deja in articolele mele din seria “In căutarea siluetei ideale”:
Acesta NU este un articol despre cum să nu faci sport din simplul motiv că nu ai chef să îţi mişti fizicul până la sala de aerobic ori până la munte. Şi preferi să pierzi kg în plus printr-o “mică intervenţie” chirurgicală de remodelare. Ori prin cine stie ce dieta aiurita sau de infometare.

NU, nici gând!
Acesta este un articol care iti recomanda cât mai multă mişcare în aer liber, practicarea unui sport pentru mobilitate şi un stil de viaţă sănătos. Elemente esenţiale pentru un echilibru între trup, minte şi spirit!

Clubul W by World Class Charles de Gaulle

Clubul W by World Class Charles de Gaulle

ZEN AND THE CITY @ W BY WORLD CLASS
Nu mai departe de zilele trecute, pe o canicula ravasitoare, am gasit locul ideal si revigorant unde poti trăi o astfel de experiență complexă şi completa.
O experienta holistică, intr-un spaţiu zen din mijlocul oraşului, într-un club de wellness ce oferă echilibrul perfect între frumusețe, liniște și funcționalitate.
Pe scurt, doamnelor, domnisoarelor si domnilor, va prezint noul W by World Class!

W from Welcome!
Caci, iata, World Class, lider în industria de wellness autohtonă, înțelege că frumusețea este expresia unei armonii între minte, corp și spirit. Asa ca vara aceasta a creat in Romania W, un club premium de wellness.
Situat într-o oaza de liniste si verdeata, intr-o cladire moderna in piața Charles de Gaulle, la trei pasi de parcul Herastrau, W a fost gandit special pentru a ne oferi echilibrul perfect între frumusețe, liniște și funcționalitate.

***
All about W:
La deschiderea clubului, am aflat de la Mikael Fredholm, CEO World Class România, ca „W este un concept unic în România, creat pentru cei care caută liniște și apreciază un stil de viață exclusivist. Ne propunem ca W să fie o oază de relaxare în mijlocul unui oraș tumultuos, în care funcționalitatea și liniștea se îmbină perfect. Clienții W se pot bucura de o experiență urbană holistică, într-un mediu cu totul aparte, unde se pot relaxa și deconecta”.

S-a acordat o atenție deosebită detaliilor în cadrul acestui club, iar designul a fost realizat cu ajutorul celebrului arhitect suedez Henrik Lunden, pentru a face din W locul în care rafinamentul, echilibrul și serviciile premium se întâlnesc.

Pentru a asigura o atmosferă selectă și servicii personalizate, W Charles de Gaulle oferă un număr limitat de 600 de abonamente, urmând ca toate solicitările peste această cifră să fie trecute pe o listă de așteptare.

***
W People!
Cursurile sunt predate de către 20 de instructori atent selectați din echipa World Class, antrenori personali și specialiști în Yoga și Pilates, certificați la nivel internațional.

La deschiderea clubului am avut surpriza placuta sa il intalnesc pe Julio D. Papi, unul dintre mentorii clubului W, o adevărată legendă a fitness-ului și creatorul conceptelor de Stretch, Body Sculpting, PortDeBras, Integrated Power Stretch și Daanasana Yoga.
Julio predă în exclusivitate clasele de Daanasana Yoga, în cadrul W, alături de Anya Glushkova, membră a Yoga Alliance și singurul antrenor cu acreditare în Advanced Fletcher® Pilates din România.

Fie că vrei să te antrenezi individual, alături de un antrenor personal, sau optezi pentru orele de Group Fitness, centrul W by World Class îți asigură spațiul ideal pentru a-ți îndeplini obiectivele.

Ce poti practica aici?
Pe cele doua niveluri ale clubului exista zonă de fitness, un studio de Pilates, un program variat de Yoga, o piscină, o zonă de relaxare și un nou concept de Juice Bar.
De asemenea, clubul oferă membrilor cu abonamente VIP acces la vestiare private cu serviciu de curățătorie și valet la parcare.

Poți alege între ore de Body Pump, Metabolic Body Workout, Interval, BOSU și C-Core sau cursuri speciale de Yoga și Pilates,, avand la dispozitie echipamente de fitness, Pilates și accesorii de aerobic de ultimă generație de la LifeFitness și Balanced Body.

În plus, centrul dispune de singurele echipamente profesionale de Pilates din România și de instructori certificați în utilizarea acestora.
Si sa nu uit sa iti povestesc despre produsele oferite la noul concept de Juice Bar: gasesti aici hidratarea optimă înainte și după antrenamente, cu sucurile sanatoase si delicioase furnizate de Iconic Health by Camelia Șucu.

#Membrii W by World Class pot alege dintre cele 26 cursuri disponibile săptămânal, în funcție de preferințe sau nivel de pregătire.
Accesul se face doar pe baza cardului de membru W, de luni până vineri între orele 07:00-22:00, iar în zilele de sâmbătă și duminică, în intervalul orar 08:00-20:00, în funcție de tipul de abonament.
Dar te las sa descoperi mai multe detalii utile pe site World Class si pe
Facebook .

Deconecteaza-te, deci! Fii zen in mijlocul Bucurestiului și bucura-te de cursuri de aerobic, Yoga sau Pilates, la cea mai înaltă calitate, într-un cadru intim și exclusivist, la Centrul W by World Class din Charles de Gaulle, mai exact pe Str. Alexandrina nr. 20-22.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *