Gallery

În căutarea echilibrului pierdut – partea a II-a: Băutura cu măsură, distracția cât cuprinde!

MODUS IN REBUS, spuneau înțelepții antici. Să avem măsură în tot; să facem lucrurile moderate, că sunt mai bune decât toate!
Scriam – în celelalte “episoade” ale seriei de articole despre echilibru publicate în această perioadă pe blog – că echilibrul vine din interior. Din starea de bine, din ceea ce gândim despre noi și transmitem către cei din jur. Dar și din alimentele cu care ne hrănim sănătos corpul, din suplimentele alimentare, din hidratarea optimă, din mișcarea și sportul făcute în natură. Și din zâmbetul de care nu trebuie să uităm în nicio zi.
Echilibrul este important și trebuie căutat zi de zi, în orice facem, la orice vârstă și în orice ipostază!

#CONSUMUL MODERAT NU DĂUNEAZĂ GRAV SĂNĂTĂȚII TALE ȘI RELAȚIILOR CU CEI DIN JUR
Sunt o mare devoratoare de publicitate, prin forța meseriei pe care mi-am ales-o și în virtutea pasiunii pentru lucrurile cool și creative. Pot spune că sunt o cunoscătoare în materie de spoturi TV (că doar nu degeaba merg la “Noaptea Devoratorilor de Publicitate” încă din vremea facultății: am văzut și judecat calupuri și epopee întregi de reclame, care mai de care mai trăsnită, mai inventivă, mai surprinzătoare ori mai seacă).
Așa că îmi permit să afirm că reclamele și campaniile Heineken sunt printre cele mai catchy & cool din cele pe care le devorez cu aviditate și le întorc pe toate părțile. Sunt făcute cu umor, cu inteligență și, mai ales, cu mesaje extrem de profunde și bine susținute.

#HEROESWANTED.
Pentru noii eroi urbani, responsibilitatea contează!
Uite, de exemplu, cea mai recentă campanie Heineken, Moderate Drinkers Wanted, care promoveaza consumul moderat de alcool, m-a încântat maxim.

O campanie care deschide dezbaterea unui subiect fierbinte, pur și simplu lansând o întrebare simplă:
Ce ne dorim, de fapt?
Să bem cât putem când ieșim, serile, cu prietenii, crezând că așa suntem “trendy”? Sau să arătam bine, să ne distrăm cât cuprinde pe ringul de dans ori la terasă chiar și cu un singur pahar de alcool sau non-alcool în față?

#PĂSTREAZĂ-ȚI ECHILIBRU – ÎN CONSUMUL DE ALCOOL ȘI PE PROPRIILE PICIOARE.
Da, moderatia chiar este cool.
Iar mesajul și îndemnul la consum echilibrat de alcool către bărbați este, de data aceasta, transmis prin vocea femeilor, intr-un stil natural, elegant, cum numai ele o pot face.
Nu te împletici (și poate mă vei întâlni) pe ringul de dans.
Da, la sfârșitul serii, less is more, căci a avea limite și a fi responsabil îți deschide noi oportunități.
Haide să ne căutăm și regăsim echilibrul în orice și prin orice facem, căci orice călătorie este formată din pași – mici, dar siguri. Ne auzim mâine, cu încă un episod cu și despre echilibru!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *