Gallery

Idila romantica, talismane si simboluri

Picături de ploaie caldă, petale de flori, zâmbete, declaratii (in cuvinte sau fara cuvinte), gesturi nepretuite. Si un parfum nou, care devine inconfundabil.

C-THRU TENDER LOVE – PARFUMUL UNEI IDILE ROMANTICE
La trecerea dintre primavara si vara, C-THRU lansează Tender Love şi creează poveşti vesele cu prinţese moderne îndrăgostite de dragoste şi de frumos. Romantice, exuberante şi pline de viaţă, prinţesele pornesc în aventuri colorate. Oraşul devine scena lor, unde strălucesc şi se bucură de frenezia de a fi ele însele.

Fructat, proaspăt şi feminin, Tender Love se deschide cu accente delicioase de pară, mandarină şi bergamotă, ce se disipează într-o inimă generoasă de iasomie, violete şi floare de lotus, cu accent pe feminitatea lor. Parfumul este echilibrat cu note finale de mosc, chihlimbar şi vanilie.

Tender Love este mireasma ce învăluie fiecare poveste de dragoste într-o aură magică, luminoasă, asemena unei perdele de raze solare, cu esenţă ludică şi feminină. Aventuri vesele, eroine stylish, cadre feerice, ce transformă urbanul într-un univers solar, unde fiecare se exprimă liber, în nuanţe văratice.

C-THRU Tender Love este disponibil ca: Eau de Toilette 30ml, 32 lei, Eau de Toilette 50ml, 43 lei si Deo Body Spray 150ml, 12,5 lei.

***

SIMBOLISM & STIL CU NOILE TALISMANE PANDORA ESSENCE COLLECTION
Pornind de la trendurile de pe podiumurile de modă internaţionale, există un nou punct central – acela de a nu mai fi doar parte din mulţume, ci mai degrabă o voce într-o comunitate care împărtăşeşte aceleaşi valori. Iar pe măsură ce vieţile noastre devin din ce în ce mai solicitante, încercăm să ne reconectăm: cu noi înşine, cu cei din jur şi cu natura.
Aceste dorinţe si sentimente prind viaţă în noile talismane cu valori din PANDORA ESSENCE COLECTION: Compasiune, Fericire, Loialitate şi Prietenie.

PANDORA ESSENCE COLLECTION este o colecţie dedicată exprimării sinelui, personalizării şi recunoaşterii valorilor pozitive importante pentru tine şi cei dragi ţie – tendinţele către introspecţie şi conexiune, reinterpretând valori existente prin charmurile din noua colectie de primăvara 2016.
Inspirate din natură, culorile liniştitoare şi modelele simbolice ale noii colecţii de talismane oferă calm interior şi echilibru într-o lume în continuă şi rapidă mişcare.
De asemenea, PANDORA prezintă încă două noi bijuterii ESSENCE – o brăţară fixă bangle şi un colier mărgelat, ambele din argint 925 – pe care să porti preţioasele talismane semnificative.


Declaratii de dragoste atipice si idile infiripate si spuse fara cuvinte, doar in simboluri! Ce spui de aceasta provocare, luna aceasta?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *