Quote

Idei de cadouri de Crăciun pentru ea

tesori-doriente-edtsclumanare

#TESORI D’ORIENTE
Pachetele de sărbători Tesori d’Oriente – călătorii în jurul lumii

Tesori d’Oriente vine în acest an cu o ofertă generoasă de pachete care ne poartăcătre meleaguri de poveste fără a fi nevoie să părăsim confortul propriei case.
Pachetele de sărbători – nouă game, în total 19 pachete diferite –conținproduse de îngrijire din gamele preferate, deja cunoscute, dar şi din game speciale, care sunt disponibile la raft doar în această perioadă.
Lumânări artizanale, accesorii pentru bagaj, agendecadou însoţesc o parte dintre pachetele de sărbători, în timp ce altele dezvăluie produse speciale precum săpunurile parfumate sau loțiunile aromatice, disponibile, de asemenea, numai în această perioadă şi doar în formula pachetelor cadou.

Pachetele Tesori d’Oriente ce conţin Eau de Toilette 100 ml şi Deo Spray 150 ml – 31,41 lei fiecare

Drumurile imaginației ne poartă înspre tărâmurile îndepărtate ale Chinei, tărâmuri care aduc parfumul afrodiziac al orhideei în gama Orchidea della Cina(gamă disponibilă doar în această perioadă) și pe străduțele pitorești ale Marocului, care au inspirat gamaHammam(gamă aflată permanent la raft).
Surprinzătoarele flori de lotus își regăsesc esența în gama Floare de Lotus(gamă aflată permanent la raft), iar moscul învăluie într-un parfum misterios pielea și o hidratează în profunzime prin intermediul gamei Mosc Alb(gamă aflată permanent la raft).

Pachetele Tesori d’Oriente ce conţin Eau de Toilette 100 ml, Cremă de duş 250 ml şi Lumânare artizanală – 39,4 lei fiecare

O atmosferă de intimitate, romantism și relaxare desăvârșită este perfect completată de lumânarea artizanală din pachetele cadouFloare de Lotus, Mosc Alb și cele două pachete conţinând produse din game speciale, disponibile la raft doar în această perioadă: Byzantium și Jasmin di Giava. Vis de iarnă – o baie hidratantă la lumina lumânării, piele mângâiată de crema de duş preferată,ritual de îngrijire desăvârşit de parfumul complementar.

Pachetele Tesori d’Oriente ce conţin Eau de Toilette 100 ml, Cremă de duş 250 ml şi Accesoriu pentru bagaj – 39,4 lei fiecare

Pachetele din gama Hammam și Royal Oud (game permanente) inspiră un ritual de frumusețe care ne poartă într-o călătorie a simțurilor: fiecare pachet conţine două produse-star de îngrijire, parfumul şi crema de duş, plus un cadou surpriză.
Călătoriile devin reale, iar elementele cadou care se transformă în însoţitoare permanente de drumsuntaccesoriile pentru bagaj,piese elegantece pot fi personalizate, cu branding fin, imprimat în nuanţele gamelor: auriul sofisticat al Royal Oud și arămiul pasional al gamei Hammam.
Pachetele Tesori d’Oriente ce conţin Eau de Toilette 100 ml, Cremă de duş 250 ml şi Agendă cadou – 39,4 lei fiecare

Sărbătorile de iarnă vin cu surprize în portofoliul Tesori d’Oriente: trei game speciale, disponibile doar în această perioadă şi inspirate din culturile Asiei de Est – Tiaré delle Indie cu note proaspete de plumeria, Japanese Rituals ce ascunde parfumul bujorilorși Orchidea della Cinacu atingeri senzuale de orhidee chinezească.
Fiecare pachet conţine crema de duş, parfumul din aceeaşi gamă şi o agendă mică, ușor de purtat în orice geantă, care îndeamnă la însemnarea amintirilor din călătorii magice.

Pachetele Tesori d’Oriente ce conţin Eau de Toilette 100 ml şi Săpun aromatic – 27,3 lei fiecare
Gama specială Orchidea della Cina se alătură doar în acest sezon gamelor permanente Hammam și Mosc Alb, fiecare pachet cadou în această formulă conţinând apa de toaletă şi săpunul delicat, cu aromă complementară, ce lasă pielea catifelată şi parfumată timp îndelungat. Săpunurile sunt disponibile numai în această perioadă şi doar în pachetele cadou special pregătite pentru sărbători.

Pachetele Tesori d’Oriente ce conţin Cremă de duş şi Loţiune aromatică 250 ml – 26 lei fiecare
Uleiul de argan provenind din sudul Marocului exotic, uleiurile esențiale aromatice din mosc alb și parfumul intens și picant din floarea de lotus se regăsesc în cremele de duș și loțiunile aromatice din pachetele speciale ale gamelorHammam, Mosc Alb și Floare de Lotus.Loțiunile aromatice sunt disponibile numai în această perioadă şi doar în pachetele cadou special pregătite pentru sărbători.


#C-THRU
#makeastatement cu pachetele de sărbători C-Thru

Indiferent de anotimp, orice ținută are nevoie de accesoriul indispensabil și invizibil, asul din mâneca oricărei femei: parfumul-amprentă. Şi ce anotimp poate fi mai potrivit pentru ca fiecare să-şi etaleze stilul inconfundabildecât o iarnă plină petreceri și ocazii de a face cadouriparfumate? Momentele preţioase din această perioadă sunt învăluite în miresmele pachetelor cadou de la C-THRU, special gândite pentru a completa outfit-ul perfect.
Acestea sunt deja disponibile în magazine:trei game și patru variante de produse, pentru ca oricare dintre noi să poată să #makeastatement.

Pachetul Lime Magic

Strălucitoareşi gata să întregească un outfit plin de energie, colorată şi îndrăzneaţă,gama Lime Magic este cea mai recentă lansare a acestui an, cea care aduce în orice ţinută acel aer freshal petrecerilor pline de veselie și zâmbete împărtăşite alături de prieteni dragi.
Notele de vârf imprimă un parfum floral-freshobţinut din iasomie, trandafir și lămâie. Inima revigorantă de ceai verde și bergamotă se îmbină delicios cu notele de bază care aduc aroma finală de mosc și tonuri lemnoase.
DisponibilînvariantaDeo Natural Spray (75ml) + Deo Body Spray (150ml) – 26,4 lei

Pachetul Golden Touch

O aparițieelegantășiplină de farmec este completată de Golden Touch, parfumuldevenindo bijuterieinvizibilă, darperfectrealizată.
Rochianeagrăclasică poate fi reinventatășiaccesorizatăcunuanţelesenzualede coacăzenegre, bergamotăşiportocală.Notele de prună, iasomieșipiersicăalcătuiescinimabogată aunuiparfumplin de stil, iaratingerilefinalesuntsubliniate de aromele de mosc, lemnsantal, paciulișicedru.
DisponibilînvariantaEau de Toilette (30ml) + Deo Body Spray (150ml) – 33,15 lei

Pachetele Black Beauty

Cu o aurăenigmaticășiușorinabordabilă, gamaBlack Beautycreeazăcadrul perfect al uneiseripline de rafinamentși mister.
Este accesoriul statement perfect pentru o ţinută cuceritoare pe care nu o poțiuita, primele note ale parfumului dezvăluind aromele proaspete de citrice și condimente. Acestea se contopesc în inima aromată de vanilie și orhidee, iar tabloul olfactiv se încheie cu notele senzuale de bază:paciuli, ambră și santal.
Disponibil în variantele:
Deo Natural Spray (75ml) + Deo Body Spray (150ml) – 26,4 lei
Eau de Toilette (30ml) + Deo Body Spray (150ml) – 33,15 lei

#B.U.
B.U. – Pachete pentru sărbători fără filtru

Anul acesta a stat sub semnul celor care îndrăznesc să fie cea mai bună versiune a lor: varianta complexă și autentică a personalității proprii, o variantă fără filtru, sărbătorită de #BUnofilter. Când lumea din jurul nostru devine din ce în ce mai opacă, fetele B.U. sunt cele care au curajul de a-și îmbrățișa propriul adevăr și să strălucească!
Noul anotimp vine cu pachete speciale B.U., pregătite pentru perioada sărbătorilor. Patru game B.U., zece pachete conţinând produse atent selecţionate şi perfect ambalate, gata de oferit, gata de a aduce bucurie şi zâmbete fără filtru. Toate sunt deja disponibile în magazine.

Pachetele B.U. Golden Kiss

Cea mai recentă lansare din acest an, gama Golden Kiss, își face debutul în varianta pachetelor în ediție limitată de sărbători. Gama este potrivită pentru starul din fiecare, acea sclipire prețioasă, personală, care izvorăște din magia interioară a fetelor glamB.U.

Aroma floral-fructată este redată de primele adieri blânde și proaspete compuse din note de măr verde, pară dulce şi bergamotă. În inima puternică a parfumului regăsim aromele de iasomie senzuală, prună şi violete, iar întreg ansamblul este echilibrat de o bază vanilată, cu atingeri de lemn de santal şi mosc.
Pachetele pentru sărbători din gama B.U. Golden Kiss sunt compuse din:
• Eau de Toilette (50ml) + Deo Body Spray (150ml) – 48 lei
• Deo Natural Spray (75ml) + Deo Body Spray (150ml) – 24 lei


Pachetele B.U. Wild

Cea mai cunoscută gamă B.U., iconicaWild, vine cu trei variante ale pachetelor de sărbători, potrivite pentru latura puternică și ușor rebelă a fetelor ce își trăiesc viața fără regrete.

Notele proaspete verzi și accentele de nufărse simt încă de la prima aplicare a parfumului. Inima de trandafir și iasomie vine să îmblânzească și să completeze spiritul liber cu delicate accente feminine, iar notele de căpșună și garoafă subliniază atitudinea jucăușă și plină de curiozitate. Baza, compusă din notele de ambră și mosc, oferă nota finală a aromei floral-lemnoasă ce persistă pe piele timp îndelungat.
Pachetele pentru sărbători din gama B.U. Wild sunt compuse din:
• Eau de Toilette (50ml) + Deo Body Spray (150ml) – 48 lei
• Deo Natural Spray (75ml) + Deo Body Spray (150ml) – 24 lei
• Deo Natural Spray (75ml) + Shower Gel (250ml) – 24 lei


B.U. Heartbeat

Romanticele incurabile au o gamă dedicată, inspirată din poveștile de dragoste ce se înfiripă în anotimpul rece.
Mireasma parfumului pornește de la notele dulci de bergamotă și fructe de pădure, străbăte inima florală de trandafir și frezie, ajungând la împlinirea lemnoasă a notelor de mosc, vanilie și lemn de santal care conturează olfactiv decorul de poveste al romanțelor din povești.
Pachetele pentru sărbători din gama B.U. Heartbeat sunt:
• Eau de Toilette (50ml) + Deo Body Spray (150ml) – 48 lei
• Deo Natural Spray (75ml) + Deo Body Spray (150ml) – 24 lei
• Deo Natural Spray (75ml) + Shower Gel (250ml) – 24 lei


Pachetele B.U. Trendy

B.U. Trendyeste gama dedicată fetelor pasionate de tot ceea ce este nou, cool și la modă. Pentru cele care nu urmează trenduri, ci pe care mai degrabăle creează.
Aromele de măr și mandarină descriu spiritul aventurier, neliniștit și mereu în căutarea unor experiențe noi. Notele de mijloc îmbină delicatețea feminității redate de florile de trandafir, liliac și bujorcu notele lemnoase de mosc și santal care completează întreg ansamblul de arome proaspete și delicate.
Pachetele pentru sărbători din gama B.U. Trendy sunt:
• Eau de Toilette (50ml) + Deo Body Spray (150ml) – 48 lei
• Deo Natural Spray (75ml) + Deo Body Spray (150ml) – 24 lei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *