Quote

ID-CloudRE

ID∙CloudRE – CE ESTE:
ID CLOUDRE este cel mai modern si complet soft de administrare a spatiilor comerciale si proprietatilor imobiliare. Vestea bună este că va intra pe piata din Romania – tocmai ce a fost prezentat pentru prima data la Bucuresti de către InterDialog AG.

ID∙CloudRE a fost dezvoltat de catre InterDialog Software AG, o companie de renume in Elvetia, fiind folosit de multi ani pe piata europeana. Softul contine toate functiile pentru un Facility Management comercial, tehnic si infrastructural. Baza pentru un Facility Management semnificativ si professional este un registru cu suprafete clasificate ale obiectelor si cu echipamentele tehnice ale acestora.
Companie elvetiana infiintata in 1976 si specializata in productia de software, InterDialog AG prezintă în premieră Softul ID-CloudRE, ce contine toate funcțiile si procesele pentru o gestionare profesionala a proprietatilor imobiliare. ID-CloudRE este o combinatie intre tehnologia avansata si adaptarea permanenta la noile cerinte, in special in domeniul digitalizarii, de aceea a mai fost numit si softul ‘State of the Art’ pentru piata imobiliara.

“Dezvoltam soft pentru piata de imobiliare de mai bine de 30 de ani, iar la ID-CloudRE lucram constant pentru a-l imbunatati. Softul este usor de folosit de catre utilizatori si ofera o gestiune completa atat a ansamblurilor rezidentiale, a proprietatilor cat si doar a unui bloc de locuinte. Il recomandam pentru ca usureaza munca celor implicati in administrarea cladirilor, imbunatateste comunicarea intre toti cei implicati in acest proces, iar rapoartarea este extrem de precisa, foarte detaliat la nivel de profitabilitate, pe suprafete sau tip de produs. Credem cu tarie ca orice administrator de cladiri sau proprietati ar trebui sa foloseasca ID-CloudRE” a declarat Heinz Dornbierer, General Manager InterDialog AG.

ID∙CLOUDRE – CE ASIGURA:
Softul ID CoudRe Managementul cladirilor si a suprafetelor ca baza pentru o gestionare profesionala
Automatizarea deplina a contabilitatii de inchiriere si in orice moment o corelare automata cu contabilitatea financiara
Sistem complet financiar si de contabilizare a costurilor, inclusiv conturile de creante si conturile de platit
Functii integrate pentru gestionarea comenzilor si a proiectelor
Gestionara echipamentelor tehnice și contabilitatea investitiilor cu amortizare automata, functii de acces si de iesire
Gestionarea termenelor, in special a contractelor de inchiriere, ajustarea contractelor si rezilierea acestora
Raportare extensiva, numere, grafica cu export direct in EXCEL sau MS Word
Gestionare integrata a documentelor si a arhivei de documente
Functia Web pentru predarea si primirea apartamentelor si a spatiilor comerciale
Functia Web pentru controlul periodic al obiectului.
Compania elvetiana InterDialog Software AG, care l-a dezvoltat, isi propune sa aiba reselleri in toate zonele importante ale tarii, prima zona fiind Cluj, unde exista deja negocieri avansate cu o companie locala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *