Gallery

Iarna în COOLori

Ger, nămeţi, viscol şi gheţuş – cam asa suna prognoza meteo a lunii. Asta nu înseamnă, însă, că un cod meteo roşu sau portocaliu trebuie să aducă cenuşiul în viaţa şi garderoba noastră!

Reţeta pentru zile înfrumuseţate? În primul şi în primul rând, accesoriile!
Îmi accesorizez zilele cu un zâmbet pe buze, cu seninătate, bucurie, ca atunci când eram copil şi ma dădeam pe gheaţă, în drum spre şcoală sau în pauze. Nimic nu ne putea ţine în clasă sau în casă prea mult! Şi, evident, niciodata nu uit cat de importante sunt niste mănuşi colorate, un fular haios si pufos şi o perechea de cizme călduroase si cool.
Atâta timp cât ai aceste accesorii şi starea de spirit potrivită, nimic nu-ți poate sta în cale! Eşti de acord cu mine?

Un zâmbet laaarg mi s-a aşternut pe toată faţa când am “răsfoit”, azi de dimineaţă, catalogul electronic Diane Marie, cu colecţia de iarnă. Ei, da, iată un brand care îți colorează iarna!
Da, clar, cizmele, ghetele și bocancii sunt un must have în timpul iernii. Dar de ce să alegi doar modele confortabile și călduroase, când poți alege modele care să fie și colorate, haioase și pline de personalitate? Mai ales că ele pot fi făcute şi la comandă, exact aşa cum ţi le doreşti, în combinaţia de culori pe care o visezi.

Modelele army, country, fie ele înalte ori joase sau cele simpatice cu buline sunt din piele naturală, îmblănite, cu talpa antiderapantă. Numai bune pentru vremea de afară! Mai mult decât atât, sunt soluția ideală pentru ținutele casual și ieșirile cu prietenii în oraș.

Pentru o seară specială, un eveniment mai fitos sau o petrecere glamorous, pot, insa, opta pentru o pereche de cizme Diane Marie din piele naturală întoarsă, elegante. Am pus ochii pe unele bordeaux, cu toc amețitor, dar extrem de confortabile datorită platformei ascunse.

Vrei o pata de culoare si un zambet garantat in zilele astea geroase? Probeaza si tu ce perechi iti fac cu ochiul in magazinele Diane Marie din Centrul Vechi!

Mesajul meu, pe scurt: colorează-ți iarna cu încălțăminte colorată, veselă și ușor de asortat. Haide să fim în contrast cu vremea mohorâtă și geroasă din lunile de iarnă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *