Gallery

I pick, you dazzle: Royal Care for a Beauty Queen

BEAUTY-PROVOCARE
Ei bine, am spus DA!
Am spus DA provocării de a îmi alege propria cutie Pick n Dazzle, plină cu beauty-bunătăţi care să mă caracterizeze.

My Royal Care box - 56%  discount on pickndazzle.com

My Royal Care box – 56% discount on pickndazzle.com

Şi iată că am reuşit, în doar 10 minute, să îmi concep Royal Care: propria cutie – recomandată pe Pick n Dazzle.
(Da, da, în doar 10 minute! Eu, care nu sunt în stare să mă decid nici după 3 ture prin magazine ce bluză să îmi cumpăr dintre cele 4 selectate – una mai roz cu picăţele decât alta! Greu, greu de tot, crede-mă!).

Trebuia să mă fi filmat cineva, în seara aia. Caz de studiu eram! O fată cucuiată pierdută printre cele 400 de produse, unul mai frumos, mai interesant şi mai util decât altul, din cele 40 de branduri disponibile în exclusivitate pe pickndazzle.com

Dar arată-mi-o mie pe cea care nu ar fi in al 9-lea cer de încântare, odată adusă direct pe Tărâmul Frumuseţii!
Mai exact, în Paradisul Femeilor: Pick n Dazzle Beauty Land – locul unde tot ce trebuie să faci este să stai printre muuulte produse de frumuseţe. Şi, oricând şi oricât îţi pofteşte inimioara, să alegi şi să testezi rujuri, farduri de pleoape, mascara, cosmeticale peste cosmeticale, bureţei, pensule pentru blush, parfumuri, şampoane şi creme exclusiviste.

ROYAL CARE – ÎNGRIJIRE PREŢIOASĂ PENTRU PRINŢESA DIN TINE
În fine, ameţită de încântare şi lovită de inspiraţie, am ales imediat şi fără ezitare conceptul cutiei mele magice:
îngrijirea regală şi exclusivistă, de care merită să aibă parte o prinţesă urbană!

Şi, pentru că pielea este podoaba noastră cea mai de preţ şi tot timpul la vedere (mai mult sau mai puţin, în funcţie de sezon), am strâns în caseta cu comori 4 produse preţioase de îngrijire plus 1 produs de machiaj special, toate demne de o adevărată regină a frumuseţii.

EXCLUSIVE ROYAL OFFER!
Royal Care box, gândită special pentru prinţesele urbane mature şi cu clasă, este deja disponibila pe site începând de astăzi, 28 martie. La un preţ absolut special, de doar 299 lei, adică cu 56% discount! Plus LIVRARE GRATUITA!

Cutia “magică” – adevărat regal de frumuseţe – este disponibila exclusiv aici, la ofertele speciale ale magazinului online Pick n Dazzle şi limitată ca timp, în funcţie de stoc.

Produsele din cutia Royal Care pe care am creat-o si pe care ti-o recomand sunt:
1. VITALITY SKIN ANTI-AGING CREAM WITH MYCRONIZED PEARS AND ARGAN OIL SPF 15 50ML,
2. EXTRA RICH NOURISHING CREAM by NAOBAY,
3. RADIANCE BODY LOTION by NAOBAY,
4. PERFUME QUEEN’S Heart 22 WOMAN, 100 ml,
5. EYELINER: Cloud Nine, nuanţa Violet Harmony.

1. CREMĂ REVITALIZANTĂ ANTI ÎMBĂTRÂNIRE KUESHI VITALITY SKIN: UN RĂSFĂŢ REGAL!
Piatra de temelie a kitului meu regal de frumuseţe am vrut să fie exact ceea ce stă la baza oricărui ritual de îngrijire: o cremă de faţă hidratantă şi vitalizantă.
Evident, am ales o crema antirid specială, de la KUESHI, pe bază de pulbere de perle, micronizată şi ulei preţios de argan, cu factor de protectie solara.
De altfel, întreaga gama Kuesi conţine numai produse premium de frumuseţe şi îngrijire a pielii. Formula lor combina ingredientele active de înalta calitate si produse naturale pentru eficienţă maximă, oferind rezultate optime şi un deliciu pentru ten.

2. EXTRA RICH CREAM NOURISHING BY NAOBAY NATURAL & ORGANIC.
De mult visez la o cremă preţioasă, opulentă, pe care să o aplic seara, după demachiere, şi să o las că îmi răsfeţe tenul întreaga noapte.
Cu textura sau bogată, pe bază de ingrediente organice atent selectate, crema hrănitoare de faţă de la Naobay este exact ce visam: flatantă pentru tenul peste 35 de ani, redându-i fermitatea, cu o formulă naturală, sănătoasă.
Unde mai pui că flaconul elegant, din lemn şlefuit, transformă acceastă cremă într-un mic obiect de artă, decorativ pentru noptiera sau măsuţa de toaletă.

3. BODY RADIANCE LOTION BY NAOBAY NATURAL & ORGANIC.
Iar un răsfăţ nu ar fi complet dacă ritualul de îngrijire s-ar ocupa doar de ten. Aşa că am ales, special pentru noi, şi o loţiune preţioasă de corp, din aceeaşi gamă organică Naobay.
Cu o aromă gourmet de lămâie şi flori de portocal şi cu textura sa catifelată, loţiunea de corp Body Radiance desfată simţurile şi lasă pielea fină şi strălucitoare.

4. QUEEN’S HEART 22 – PARFUM DE REGINĂ
De-a lungul istorie, fiecare regină a avut parfumieri care i-au creat parfumul ei definitoriu. Parfumuri sexy, seducătoare, puternice, cu personalitate, unice.
Aşa că de ce să nu profităm de ocazie şi să mai adăugăm încă o tuşă de rafinament beauty-case-ului nostru şi printr-o aromă specială, misterioasă?!
Parfumul care se potriveste oricărei regine moderne, QUEEN’S HEART 22, 100ml, este întărit cu note de trandafir şi vanilie concentrată, ce-i conferă profunzime, structură, farmec şi… creează dependenţă. Un parfum atemporal, fascinant si memorabil.

5. TUŞ PENTRU OCHI VIOLET REGAL DE LA TEEEZE COSMETICS, LA ISLA CHIQUE
Iar, la final, lasă-mă să îţi dezvălui un secret. Ştiai că violetul oferă inspirație și puritate şi că reprezinta culoarea misterului si a puterii?
Ei bine, da, violetul a fost dintotdeauna preferatul regilor, de la mantiile si ţinutele somptuase până la pietrele preţioase, în nuanţa care a devenit cunoscuta drept “purpuriu regal”.
Aşa că nu întâmplător am ales pentru kitul meu regal de frumuseţe şi un accent de culoare: un tuş pentru ochi mov, Cloud Nine Eyeliner Violet Harmony.

###
LONG LIVE THE BEAUTY QUEEN!
Cinci comori nepreţuite pentru frumuseţea ta de toate zilele, comori pe care te invit să le descoperi şi tu în caseta ROYAL CARE.
Cutia, gândită special ca pe un răsfăţ regal, o poţi lua deja de pe pickndapickndazzle.com, la preţul special de doar 299 lei, cu 56% discount.
Căci, nu-i aşa, nimic nu ne face să ne simtim mai răsfaţate, ca nişte adevărate regine, aşa cum o fac brandurile de lux din “cetăţile” frumuseţii şi modei: Paris, Londra, Milano si New York? Branduri speciale pe care te invit să le descoperi şi tu pe tărâmul pickndazzle.com!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *