Quote

I love my hair!

Da, ne iubim părul! Încă de suntem mici ni-l dorim să arate mereu absolut superb, impecabil, sănătos, strălucitor în lumina soarelui, moale în bătaia vântului, precum cel am prințeselor Disney sau al vedetelor de la Hollywood – evident, în funcție de vârsta noastră, de preferințe și de… talente, aaa, scuze, de talent.
Ne iubim părul, cu pasiune și pentru toată viața, la bine și la greu. Și vrem să ni-l păstrăm frumos până la adânci bătrâneți, indiferent de câte culori, nuanțe și decolorări se perindă prin el, de-a lungul vieții, indiferent la câte interminabile ore de coafat, întins sau buclat îl supunem, în căutarea look-ului perfect.

Să ne înțelegem de la început: părului nu îi strigi pur și simplu “Drepți”, iar el, pac, se îndreaptă, indiferent de costul plătit (fire electrizate, vârfuri despitace, păr uscat și lipsit de vlagă și de strălucire). Părul pe care îl iubești are nevoie de ritualuri de apreciere, de răsfăț, de înfrumusețare și de îngrijire.
Dar oare coafatul și aparatele de hair-styling nu ne strică părul, nu îl afectează, așa cum circulă zvonurile? Da, poate că unele dintre ele, dar să nu generalizăm: cu siguranță nu toate aparatele de hair-styling! Dacă placa de îndreptat părul, peria rotativă sau aparatul pentru bucle superbe sunt alese cu grijă și cu inteligență și sunt performante, ei bine, atunci ele chiar au grijă de părul nostru!

Ritualurile de înfrumusețare ce redau suplețea părului nu vin din grecescul perithalpsi (îngrijire), ci se regăsesc în învelișul de cașmir al plăcii de întins, în cheratina şi uleiul de argan, generatorul de ioni și peria din peri naturali – componentele plăcii Rowenta Premium Care Brush & Straight.
Ele sunt combinația ideală, ce protejează fibra capilară, îi oferă flexibilitate și strălucire.
Fie că optezi pentru coafuri vintage, frizzy sau ultra-elegante, cu placa Brush & Straight părul tău își va păstra naturalețea și va arăta fabulos de fiecare dată.

Ecranul LCD permite reglarea temperaturii între 130 și 200 de grade Celsius, în funcție de structura firului de păr și look-ul dorit. Dar o zeiță știe că podoaba capilară este simbolul seducției și setează temperatura la 170 de grade, pentru ca părul său să fie mereu sănătos și rezistent.

În plus, plăcile mobile asigură o presiune uniformă și puternică asupra șuviței de păr, ce completează cu succes acțiunea de îndreptare, menținând aspectul natural, mătăsos și cu volum. Mai mult, placa este gata de utilizare în doar 15 secunde, iar funcția auto off îți dă siguranță în utilizare – aparatul se închide automat după o perioadă de 60 de minute în care nu a fost folosit.

Cu Rowenta Premium Care Brush & Straight stabilești barometrul feminității și obții titlul de cea mai frumoasă zeiță a tuturor timpurilor! Cu părul impecabil cofat, hidratat și cu extra volum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *