Quote

I love my hair!

Da, ne iubim p─ârul! ├Änc─â de suntem mici ni-l dorim s─â arate mereu absolut superb, impecabil, s─ân─âtos, str─âlucitor ├«n lumina soarelui, moale ├«n b─âtaia v├óntului, precum cel am prin╚Ťeselor Disney sau al vedetelor de la Hollywood – evident, ├«n func╚Ťie de v├órsta noastr─â, de preferin╚Ťe ╚Öi de… talente, aaa, scuze, de talent.
Ne iubim p─ârul, cu pasiune ╚Öi pentru toat─â via╚Ťa, la bine ╚Öi la greu. ╚śi vrem s─â ni-l p─âstr─âm frumos p├ón─â la ad├ónci b─âtr├óne╚Ťi, indiferent de c├óte culori, nuan╚Ťe ╚Öi decolor─âri se perind─â prin el, de-a lungul vie╚Ťii, indiferent la c├óte interminabile ore de coafat, ├«ntins sau buclat ├«l supunem, ├«n c─âutarea look-ului perfect.

S─â ne ├«n╚Ťelegem de la ├«nceput: p─ârului nu ├«i strigi pur ╚Öi simplu “Drep╚Ťi”, iar el, pac, se ├«ndreapt─â, indiferent de costul pl─âtit (fire electrizate, v├órfuri despitace, p─âr uscat ╚Öi lipsit de vlag─â ╚Öi de str─âlucire). P─ârul pe care ├«l iube╚Öti are nevoie de ritualuri de apreciere, de r─âsf─â╚Ť, de ├«nfrumuse╚Ťare ╚Öi de ├«ngrijire.
Dar oare coafatul ╚Öi aparatele de hair-styling nu ne stric─â p─ârul, nu ├«l afecteaz─â, a╚Öa cum circul─â zvonurile? Da, poate c─â unele dintre ele, dar s─â nu generaliz─âm: cu siguran╚Ť─â nu toate aparatele de hair-styling! Dac─â placa de ├«ndreptat p─ârul, peria rotativ─â sau aparatul pentru bucle superbe sunt alese cu grij─â ╚Öi cu inteligen╚Ť─â ╚Öi sunt performante, ei bine, atunci ele chiar au grij─â de p─ârul nostru!

Ritualurile de ├«nfrumuse╚Ťare ce redau suple╚Ťea p─ârului nu vin din grecescul perithalpsi (├«ngrijire), ci se reg─âsesc ├«n ├«nveli╚Öul de ca╚Ömir al pl─âcii de ├«ntins, ├«n cheratina ┼či uleiul de argan, generatorul de ioni ╚Öi peria din peri naturali – componentele pl─âcii Rowenta Premium Care Brush & Straight.
Ele sunt combina╚Ťia ideal─â, ce protejeaz─â fibra capilar─â, ├«i ofer─â flexibilitate ╚Öi str─âlucire.
Fie c─â optezi pentru coafuri vintage, frizzy sau ultra-elegante, cu placa Brush & Straight p─ârul t─âu ├«╚Öi va p─âstra naturale╚Ťea ╚Öi va ar─âta fabulos de fiecare dat─â.

Ecranul LCD permite reglarea temperaturii ├«ntre 130 ╚Öi 200 de grade Celsius, ├«n func╚Ťie de structura firului de p─âr ╚Öi look-ul dorit. Dar o zei╚Ť─â ╚Ötie c─â podoaba capilar─â este simbolul seduc╚Ťiei ╚Öi seteaz─â temperatura la 170 de grade, pentru ca p─ârul s─âu s─â fie mereu s─ân─âtos ╚Öi rezistent.

├Än plus, pl─âcile mobile asigur─â o presiune uniform─â ╚Öi puternic─â asupra ╚Öuvi╚Ťei de p─âr, ce completeaz─â cu succes ac╚Ťiunea de ├«ndreptare, men╚Ťin├ónd aspectul natural, m─ât─âsos ╚Öi cu volum. Mai mult, placa este gata de utilizare ├«n doar 15 secunde, iar func╚Ťia auto off ├«╚Ťi d─â siguran╚Ť─â ├«n utilizare ÔÇô aparatul se ├«nchide automat dup─â o perioad─â de 60 de minute ├«n care nu a fost folosit.

Cu Rowenta Premium Care Brush & Straight stabile╚Öti barometrul feminit─â╚Ťii ╚Öi ob╚Ťii titlul de cea mai frumoas─â zei╚Ť─â a tuturor timpurilor! Cu p─ârul impecabil cofat, hidratat ╚Öi cu extra volum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *