Quote

I am Legend!

UN NUME CU LEGENDĂ
Ți-l mai amintești pe Will Smith în celebrul film I am Legend?
Când am auzit că primul magazin Legend va fi deschis și în România, inevitabil mi-a venit în minte personajul interpretat de Will Smith. Nu neapărat datorită asemănării numelor, ci, mai ales, datorită mesajelor similare transmise, atât de brandul Legend, cât și de film, despre bărbatul puternic, încrezător, memorabil, cutezător.

PME LEGEND este un brand american de renume, inspirat acum 25 de ani de legenda PME, legată de expediţiile de și cu poveste ale pilotiilor cargo şi avioanelor lor incredibile. Aceşti piloţi – cowboy-ii cerului – sunt muncitori şi cer de la îmbrăcămintea lor să… fie alături de ei la greu. Trăsături robuste, funcţionalităţi de lungă durată sunt elementele esenţiale reproduse în standardul de design şi calitatea superioară a fiecărei colecţii PME LEGEND.

Și iată că inaugurarea primului magazin PME LEGEND în România, mult așteptat, s-a făcut serile trecute în Mall AFI COTROCENI, la etajul 1, odată cu lansarea noii colecţii, de toamnă-iarnă 2017-2018 – o colecţie limitată, PME-333.
Această colecţie este una compactă şi puternic inspirată de stilurile autentice purtate de piloţii de marfă din Statele Unite ale Americii. Dacă ar fi să ne gândim la un personaj cunoscut pe care să îl asociem cu PME Legend, aş zice să ne gândim la celebrul Tom Cruise în rolul din TOP GUN, cu ţinuta sa memorabilă de pilot de avioane. Nu este o întâmplare că, între timp, Tom Cruise chiar a fost imaginea brandului.

COLECȚIE DE LEGENDĂ
Fiecare element din colecţia PME-333 are propria sa poveste, adusă ca un omagiu expediţiilor întreprinse de piloţii americani.
Oferind varietate de modele și nuanțe, colecţia cuprinde de la jeanşi şi jachete la încălţăminte şi accesorii, toate create în spiritul ideii de pilotaj american. Fiecare produs se impune prin stil şi originalitate. Tonurile închise descriu într-un mod profund masculin fiecare piesă vestimentară și conturează imaginea unui bărbat impunător şi încrezător, gata să înfrunte orice obstacol.

Nostalgia care stă la baza stilurilor autentice ale creaţiilor PME Legend este ceea ce le face şi mai atractive. Acestea au fost create şi concepute pentru un anumit scop, într-un moment în care condiţiile dure nu puteau fi combătute decât prin îmbrăcăminte robustă şi funcţională.
Culorile folosite în sigla colecţiei PME-333 reprezintă o legătură directă cu originea mărcii PME-Legend – logo-ulîn sine este o combinaţie a celor două aripi folosite de PME Legend şi PME Legend Jeans.

Haide așadar să sărbătorim într-un mod inedit viaţa robustă a bărbatului memorabil, cu o colecţie inspirată de artiştii iconici care au ales să trăiască o parte a vieţii lor printre nori. Legendele nu sunt uşor de explicat în cuvinte… vino să e încerci și tu, să le descoperi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *