Quote

I am Happy!

Tu când ți-ai spus ultima dată I am happy. Really, reeeeeally happy! – așa, din suflet?! Oare ce ne face cu adevărat fericiți?
Peisaje care îți taie respirația prin frumusețe. O carte bună citită. O plimbare prin parcul înflorit sau prin pădurea incredibil de verde. O tură la munte cu familia. Râsul molipsitor al unui prieten. Momentele petrecute cu cei dragi. Cred cu tărie că fericirea este o stare de grație. Și că ne-o creăm noi singuri, cu mințile noastre, dintr-un noian de clipe de excepție în care ne lăsăm invadați de frumusețea din viața noastră, din jurul nostru, din interiorul nostru și al oamenilor de care suntem înconjurați.

H. DE LA HORIA = H. DE LA HAPPY!
Nu cred să fie mulți oameni – cel puțin nu în show biz – pe care să îi putem defini excelent printr-un singur cuvânt: bucurie. Însă Horia Brenciu cu siguranță este unul dintre ei!
Am avut diverse ocazii în care am fost în jurul lui și pot spune că emană o stare de bine, plăcere în tot ceea ce face, energie pozitivă, bucurie când cântă, zâmbet pe chip și în priviri. Râde cu tot corpul. Și râsul lui e molipsitor.
Așa că nu m-a mirat deloc când am aflat că, inspirându-ne din optimismul lui, încrederea în sine și starea de bucurie pe care ne-o transmite cu fiecare apariție, Horia Brenciu este imaginea pentru gama de parfumuri #HAPPY de la Life Care. Trasături care se îmbină perfect cu aromele și strările induse de cele două parfumuri – for Her & for Him.

PARFUMURILE HAPPY BY HORIA BRENCIU
În această primăvară, Life Care lansează în exclusivitate o nouă gamă de parfumuri. #HAPPY by Horia Brenciu te invită să îți încânți simţurile într-o simfonie de arome amețitoare, o poveste presărată cu miresme florale, fructate sau lemnoase, care îți desenează un zâmbet de plăcere pe buze și te învăluie într-o stare de relaxare şi bună dispoziţie.

Recunoscut pentru spiritul său energic, vesel și plin de viață, Horia Brenciu, ambasadorul Life Care®, a reprezentat inspirația pentru cele două parfumuri pentru el și ea, care transmit prin aromele alese starea sa de spirit, pofta de viață și fericire. Notele fresh din combinația de flori și fructe ce stau la baza gamei de parfumuri #Happy te vor învălui întreaga zi cu o stare de bună dispoziție și încredere în tine încă de la prima aplicare.

HAPPY FOR HIM
Aromele ingredientelor regăsite în apa de parfum #Happy by Horia Brenciu pentru elemană putere și energie, având ca note de vârf și de bază Bergamota, care conține alfa-pinene și limonene, ce ajutăla redarea senzației de bucurie și relaxare. Lemnul de santal și nucșoară, arome ce se regăsesc în notele de mijloc și bază, te fac să te simți liniștit, echilibrat, îți îmbunătățesc starea de spirit și reduc stresul.
Această combinație face din apa de parfum #Happy accesoriul perfect pentru bărbatul modern, elegant și seducător.

HAPPY FOR HER
Apa de parfum #Happy by Horia Brenciu pentru ea conține arome intense și delicate, ce îți ating simțurile și te relaxează. Coacăzele negre din notele de vârf ale parfumului au efect revitalizant. Esențele de frezie și patchouli ce se regăsesc în notele de mijloc și de bază îți dau o stare de relaxare și bună dispoziție care persistăși îți oferă încredere în tine ca să te simți minunat întreaga zi.

LIFE CARE
Înfiinţată în 2005, Life Care®, prima şi cea mai importantă companie românească din domeniul vânzărilor directe, crede că o viaţă mai bună şi mai fericită înseamnă prosperitate, sănătate şi frumuseţe. Nu degeaba a devenit deja cea mai mare companie de Vânzări Directe din România, orientată pe vânzarea de produse Bio, naturale şi vegane.

Compania a creat 500 de produse BIO, după reţete originale Life Care® şi produse în Germania, Italia, Franţa sau SUA: cosmetice şi produse de îngrijire personală, suplimente nutritive şi cosmetice terapeutice, precum şi produse destinate curăţeniei şi îngrijirii casei. Acestea pot fi achiziţionate atât de la partenerii Life Care®, cât şi online, direct pe www.life-care.com. Astăzi, Life Care® înseamnă peste 5 milioane de consumatori unici, mai mult de 20 milioane deproduse vândute şi peste 2 milioane de pachete livrate consumatorilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *