Gallery

Homeopatia – o solutie pentru sanatatea noastra

Primul meu contact cu homeopatia a fost pe propria piele, pe la 18 ani, cand, dupa ce incercasem, inutil, 101 tratamente de medicina clasica, am ajuns, exasperata, la un medic specializat in homeopatie. Si, ce sa vezi, problema mea de sanatate, nerezolvata inca de atatia ani, a disparut ca prin minune in cateva saptamani.
Minune? Ne-minune, ci pura stiinta! Cert este ca de atunci am ramas o fana declarata a tratamentelor homeopate si am aflat ulterior o multime de exemple de pacienti mega-fericiti cu alternativa pe care le-a oferit-o medicina homeopata de-a lungul vietii.

Asa ca, in clipa in care am primit o invitatie la brunch la restaurantul Form Fusion cu specialistii de la BOIRON România – renumiti pentru tratamentele homeopate propuse pe piata de medicamente – am raspuns imediat cu un mare DAAAA! la apel 🙂

Astfel, am aflat cu incantare ca BOIRON a demarat anul acesta un adevărat proiect de comunicare a experienţei sale în slujba calităţii medicamentului. O discutie relaxata pe teme serioase cu Silvia Măinescu, Director General BOIRON România şi Pr. Asis.Universitar UMF Carol Davila, Mirela Pavelescu (Doctor Pediatru – Alergolog la Spitalul Gr.Alexandrescu). Doua specialiste care au reîntărit scopul existenței BOIRON, de la origini (1932), de a fabrica medicamente homeopatice de înaltă calitate si de a promova o viziune medicală și științifică asupra homeopatiei.

BOIRON este deja prezent de 16 ani si in Romania, în slujba calităţii şi a rigurozităţii medicamentului homeopatic, cu peste 20 de medicamente, printre care Oscillococcinum – medicament homeopatic cel mai cunoscut (*conform sursa CEGEDIM), distribuit în prezent în aproape 60 de țări. La care se adaugă gama de medicamente homeopatice unitare cu nume ştiinţifice latineşti, prescrise de medici şi utilizate sub supravegherea farmaciştilor.

Iar veste buna este ca BOIRON dezvolta si va continua sa dezvolte cu rigoare și pasiune proiectul său pentru a face cunoscute medicamentele homeopatice, specificitatea lor, utilitatea lor pentru profesioniștii din domeniul sănătății și avantajele lor pentru sănătatea publică.
Si filiala din Romania îmbrăţişează valorile grupului la nivel mondial, susținand atributele homeopatiei clinice si proiectul international de sănătate, bazat pe o abordare medicală și științifică a homeopatiei.

Scopul? De a produce, pentru fiecare pacient și fiecare profesionist din domeniul sănătății, un medicament homeopatic de înaltă calitate, fiabil și reproductibil.Cu asa vesti bune inchei si iti doresc multa, multa sanatate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *