Gallery

Homelight – epilare definitiva, la tine acasa

Epilarea nu mai are de ce sa fie o grija si un motiv de stres! Acum, cand avem deja la dispozitie epilatoare inteligente performante, de ultima generatie, pe care le putem folosi usor si eficient chiar si noi, acasa. Ca niste adevarate profesioniste! 🙂

Asa este Homelight IPL, noul epilator de la Babyliss Paris, ce folosește lumină intens pulsată și beneficiază de o aplicație cu rol de coaching personal. El ne invata si ne ajută, practic, să respectam intervalele corecte de întrebuințare ale epilatoarelor.

CUM FUNCTIONEAZA HOMELIGHT IPL
Sesiunile de epilare pot avea loc în confortul acasei, în siguranță completă, IPL fiind cea mai performantă metodă de epilare ce va revoluționa viețile femeilor.
Rezultate de durată, piele catifelată și fără iritație chiar și pentru pielea cea mai sensibilă.

Homelight IPL permite până la 300.000 de impulsuri delicate de lumină și garantează o piele fină, fără niciun fir de păr, rapid, simplu și fără durere, totul în confortul casei utilizatorului.
Adaptând tehnologia utilizată în saloanele de specialitate, BaByliss Paris aduce epilarea cu lumină pulsată publicului larg folosind dispozitive fiabile, accesibile și ușoare de folosit.

Conform studiilor clinice cu Homelight, firele nedorite sunt eliminate cu disconfort minim, în 8 sedințe dispart peste 90% de fire, iar pielea rămâne netedă și catifelată timp îndelungat.

Aparatele BaByliss Paris sunt dotate cu accesorii de înaltă precizie, special concepute pentru zonele delicate precum, față și zona inghinală și nu au componente care să necesite înlocuite pe parcurs tratamentul.

Epilatoarele Homelight au becuri cu cuarţ, un material durabil cu o structură cristalină care este foarte rezistentă la şocurile termomecanice ceea ce asigură o durată de viaţă lungă. Astfel, lampa de înaltp performanță permite până la 300.000 de flash-uri. Un program complet de epilare bazat pe “picioare + axile + inghinal” necesită între 5.000 şi 6.000 de impulsuri delicate de lumină ceea ce înseamnă ca aparatele Homelight permit până la 30 de programe complete.

Epilatoarele au acțiune eficientă pe cinci tipuri de piele prin reglarea intensitații luminii pulsate fiind potrivite pentru părul blond închis, șaten și negru. Homelight beneficiază de accesorii pentru aplicarea rapidă pe suprafețe mari de pănă la 3cm2.
În plus faţă de multiplele sale calităţi, gama de epilatoare Homelight oferă o experienţă inedită: coaching personalizat pe tot parcursul tratamentului prin intermediul aplicaţiei dezvoltată special pentru smartphone sau tabletă.

STAY CONNECTED!
Aplicaţia Homelight Connected vine în ajutorul utilizatorilor personalizând tratamentul încă de la prima sesiune. Aplicația detectează tipul de piele al utilizatorului și stabilește automat intensitatea și frecvența sedințelor de epilare pentru fiecare zonă în parte. Totodată, aplicația înregistrează sub forma unui jurnal fiecare sedință și organizează viitoarele sesiuni astfel încât programul să aiba eficiență maximă. Homelight Connected este disponibilă pe Google Play și App Store și necesită minim iOS7 sau Android 4.0.

De altfel, Babyliss Paris pune si la dispoziție consumatorilor din România o gamă variată de epilatoare care asigură o piele fină timp îndelungat: Homelight Connected IPL G946E, Homelight IPL G945E, Homelight Essential și Homelight Compact.
Modelul Homelight Connected IPL G946E dispune de o lampă de înaltă performanță pe bază de cuarț care permite 300.000 de impulsuri de lumină și 30 de programe complete; se poate utiliza pe majoritatea zonelor sensibile ale corpului precum, față, axilă și zona inghinală.

Homelight IPL G945E și Homelight Compact beneficiază de 200.000 de impulsuri de lumina și tot 30 de programe complete.

Homelight Essential are o lampă de lungă durată ce permine 100.000 de impulsuri de lumină și 15 programe complete.

Pe scurt, rutina de frumuseţe a femeilor nu va mai fi niciodată la fel cu noile epilatoarele Homelight de la BaByliss Paris. Ele sunt soluția perfectă pentru o epilare accesibilă, ușoară și eficientă în conformul casei fiecăruia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *