Quote

Hai să gătim în echipă!

Gabriela Simion @ Food Team Building

Gabriela Simion @ Food Team Building

Draga mea prietenă Gabriela Simion – food blogger și un chef talentat și trendy – ne-a lansat, serile trecute, o noua provocare culinara. O provocare prin care, practic, promovează aptul că gatitul poate fi și chiar este o activitate distractiva in bucatarie, indiferent cât de talentat (sau nu, în cazul meu) ești într-ale gătitului. Despre ce este vorba? Despre Food Team Building, realizat in parteneriat cu Kuxa Events, sub forma unor workshop-uri interactive la care se pot inscrie toti cei pasionati de gatit.

A GĂTI ÎN ECHIPĂ
“Food Team Building este un concept nou in Romania pe care imi doresc sa il promovez catre oamenii ocupati, dar care isi doresc o activitate plina de veselie in bucatarie. Acest proiect se adreseaza oricui ii place competitia si lucrul in echipa. Nimeni nu trebuie sa fie bucatar experimentat, asa ca este loc pentru toata lumea sa invete si sa se distreze pe parcursul activitatii.” ne spune Gabriela Simion.

Ce înseamnă a gati in echipa? O buna comunicare si multa distractie. A spune ce iti trebuie sau ce faci tu si ce ar trebui sa faca celalalt este o arta. In cadrul acestor evenimente de live cooking, participantii pot da frau liber imaginatiei si se pot lasa inspirati de ingrediente pentru a prepara retete originale si apetisante.
Food Team Building by Gabriela Simion este organizat la Kuxa Events si se pot face rezervari pentru aproximativ 10-16 persoane. Echipele formate sunt ghidate de Gabriela Simion, iar conceptul competitiei a fost gandit ca o activitate de distractie si socializare cu prietenii. Atmosfera evenimentului este una plina de adrenalina si voie buna, iar sesiunea de gatit dureaza aproximativ doua ore, timp in care se degusta vin de la Crama Histria si se savureaza preparatele gatite.

Proiectul a venit ca un pas firesc al activitatilor pe care Gabriela Simion le-a desfasurat pana acum, atat in Bucuresti, cat si in restul tarii. Cu o cariera de 14 ani in industria FMCG, aceasta a participat in 2014 la MasterChef Romania si este prezenta in mod constant la cooking show-uri, evenimente si party-uri. Cel mai mult iubeste sa realizeze retele originale si spectaculoase, insa reuseste sa imbine cu succes pasiunea pentru gatit cu blogging-ul de food, lifestyle & travel. Mai multe pe https://gabrielasimion.com/

Parteneri Food Team Building: Kuxa Events, Crama Histria
#GabrielaSimion #FoodTeamBuilding #KuxaEvents

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *