Gallery

Hai la un picnic gourmet!

Dintotdeauna am asociat ideea de picnic cu ceva fițos, gourmet & cool. Cu siguranță nu din picturile câmpenești, cu țăranii măncând la câmp, îmi vine această imagine. Ci din scenele hollywoodiene idilice, cu fete frumoase îmbrăcate vintage și băieți îndrăgostiți lulea, impecabili pe iarba verde, cu coș de picnic, veselă, gustări delicioase și pahare de vin pe fața de masă cadrilată.
Cu acest tablou idilic în minte mi-am dorit dintotdeauna să merg cu alesul inimii la un picnic, într-un loc umbros, ireal de frumos, unic, necălcat niciodată de piciorul altor îndrăgostiți. Un loc doar al nostru.

Ei, în fine, să nu mă mai lungesc. Povestea continuă prin bălării… scuze, puțin cam pe lângă scenariul visat de mine: la picnic am tot fost, în diverse locuri, colțuri de lume, sițuații și anturaje, însă niciodată în acel context ideal pe care îl visam eu…

Și iată că, astăzi de dimineață, în mijloc de vară caniculară, cu gândul (deja) la mini-vacanța de zilele viitoare, am primit o invitație la picnic. Cea mai inedită și de nerefuzat invitație, jur!
Un superb coș din răchită, cu farfurii și tacâmuri brit style, cu ciocolată delicioasă, căpșuni apetisante și piersici zemoase. Și cu un răvaș cu mesaj îmbietor:

“Ți-ai dorit vreodată o lume în care să te poți delecta în voie
cu gustul dulce al ciocolatei și vaniliei cremoase, fără să te
îngrijorezi de efectul asupra siluetei tale?”

(DAAAAA, mă mai și întrebi?!, am țipat eu în gând)

“Cu noile creme de duș Palmolive Gourmet poți ceda tentației
aromelor intense de ciocolată, căpșune dulci, vanilie cremoasă și
piersici proaspete, fără nicio calorie!
Răsfață-te în timpul dușului cu experiența unică gourmet, care îți
va transforma baia într-un festin senzorial. Cu noile creme de duș
Palmolive Gourmet, dușul zilnic devine o experiență irezistibilă,
de care nu te vei mai sătura.
Gama de creme de duș Palmolive Gourmet îți oferă gustul complet al unui
desert savuros, făcându-te să te simți mai seducătoare ca niciodată.”

Păi, spune și tu, cum să refuzi o astfel de propunere, indecent de delicioasă?!
Am cedat pe loc tentatiei: am degustat din fiecare fruct și am mirosit căpăcelele fiecărei variante noi de Palmolive Gourmet.
Chocolate Passion, cu extracte îmbietoare de cacao, este de departe preferatul meu. Îți vine să îl mănânci, pur și simplu!
Însă aproape la fel de mult îmi plac și Palmolive Gourmet Peach Delight, cu extracte aromate de piersică. Dar și Strawberry Touch, cu suc de căpșune. Ori Vanilla Pleasure, cu extracte seducătoare de vanilie.

Palmolive Gourmet Chocolate Passion si Vanilla Pleasure exista in doua formate, de 250ml sau 500ml
Iar Peach Delight poate fi “savurat” in varianta de 250ml, in timp ce Strawberry Touch este disponibil la 500ml.

Înconjurată de atâtea arome delicioase, am închis ochii. Și, pentru câteva clipe, m-am imaginat în Milwaukee, Wisconsin. Pe la 1864, când B. J. Johnson a deschis aici o mică spălătorie și o fabrică de săpun. Iar fiul său a creat, câtiva ani mai târziu, un săpun verde, plutitor, bazat pe uleiuri de palmier și de măsline. Și Palmolive a fost numele lui.
Pe o câmpie întinsă, pierdută printre plantele înalte și verzi, la umbra unui copac bătrân, întinzând fața de masă în carouri, pentru un picnic delicios…

Până la urmă, picnicul ideal chiar există. Evident, dacă accept ideea că este unul total inedit. Venit în cel mai neașteptat chip și reinterpreat sub cea mai neașteptată formă! Haide să ne bucurăm de el și să îl savurăm până la capăt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *