Gallery

Hai la shopping pana la miezul noptii, in Baneasa Shopping City!

Ce spui, vrei sa facem o extravagantza? Hai sa stam la shopping pana in miez de noapte! Da, da, este pe bune:
Baneasa Shopping City ne-a pregatit o extravaganza – shopping până la miezul nopții și reduceri exclusive doar la Extravaganza Sales Party, de pe 17 pana pe 19 iunie, zi de vara pana-n seara!

Băneasa Summer Fest continuă cu cea mai tare petrecere în orașul cumpărăturilor! Nu ai voie să ratezi Extravaganza Sales Party în Băneasa Shopping City!
De pe 17 până pe 19 iunie, ai parte de oferte speciale și discounturi exclusive în peste 100 de magazine partenere. Un maraton de shopping creat special pentru tine care va debuta vineri cu o petrecere spectaculoasă!

AGENDA DE SHOPPING IN NOCTURNA
Maine, vineri, 17 iunie, la ora 18, fii gata de cumpărături în ritm de petrecere!
Magazinele vor rămâne deschise până la miezul nopții, iar tu te vei bucura de muzică cool, reduceri importante, concursuri cu premii instant, cocktailuri fresh și prosecco rece. Găsește-ți inspirația sau află ultimile tendinte direct din prezentările de modă de pe catwalk-urile live.

Pentru a te bucura de toate surprizele pregătite, ține-ți telefonul aproape! Nu uita să-ți scanezi bonurile de cumpărături și să te bucuri de toate beneficiile pe care le ai la dispoziție prin aplicația CITY iLOVE.
Nu rata cel mai fashionable weekend! Trei zile de cumpărături și super reduceri în Băneasa Shopping City, doar la Extravaganza Shopping Party!

Băneasa Shopping City este lider pe piaţa românească de fashion şi entertainment, oferind clienților săi un mix unic de branduri, care poate satisface şi cele mai exigente dorinţe în materie de shopping, de la cele de renume internaţional, la magazine ale designerilor români, precum și o varietate de restaurante rafinate și cafenele. Centrul comercial include și o zonă impresionantă de divertisment, Grand Entertainment, cu Grand Combo, zona dedicată jocurilor, locul de joacă Grand Play, dedicat copiilor si Grand Cinema & More.
Cinematograful unde nu mai departe de aseara am vazut Bacalaureat, filmul lui Cristian Mungiu, premiat si anul acesta la Cannes.
Este singurul cinematograf din România echipat cu tehnologia revoluţionară Dolby Atmos în sala Grand Ultra, care oferă cinefililor săi cele mai înalte standarde video şi audio, la care se adaugă o categorie specială de evenimente culturale (producţii proprii de teatru sau transmisiuni live de pe marile scene ale lumii). .

Băneasa Shopping City – destinația exclusivistă de shopping, relaxare și entertainment. Weekendul acesta si in fiecare zi, zi de zi! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *