Gallery

Hai la plaja cu SevenSins

Hai la plaja!!!!
Pur si simplu asta iti vine sa spui, imediat ce vezi noile costume de baie pline de culoare, de inspirație retro, de la SevenSins.ro:
Modele si imprimeuri care te provoacă să te bucuri de soare, de mare, de senzația de libertate pe care o aduce vacanța – plus, bonus, starea de bine cand vei purta un costum de baie care va întoarce privirile pe orice plajă 😉

SevenSins colectie costume de baie 2016

SevenSins colectie costume de baie 2016

Definită de combinații energizante de culori, dar și de inspirația retro în ceea ce privește imprimeurile și formele sutienelor, noua linie de costume de baie SevenSins.ro pune în valoare liniile corpului și accentuează culoarea pielii.

Colecția de costume de baie SevenSins.ro este disponibilă online cu livrare în toată țara pe sevensins.ro și în showroom-ul Seven Sins din str. Orzari, nr. 3, sector 3, București.

SI EU CE COSTUM DE BAIE IMI ALEG?
Păstrând linia modernă la slip, partea de sus a costumelor de baie din două piese este marcată de inspirația retro, prin sutiene cu buline, dungi, imprimeuri florale sau asocieri cromatice contrastante.
Combinații de sutiene cu inspirație anii 50 și slip cu aer contemporan, costumele de baie propuse de SevenSins.ro în acest sezon dau o notă de mister și asigură o apariție spectaculoasă pe plajă.

Păstrează opțiunile deschise, cu modelele cu bretele de suținere și push-up detașabile, care, indiferent de mărimea cupei, rotunjesc și pun în valoare perfect sânii, pentru o apariție remarcabilă. Bretelele sunt și ele detașabile la majoritatea modelelor, pentru a permite un bronz uniform, dar și o susținere fermă, pentru baile in piscina sau in mare.

Si daca preferi costume de baie întregi, SevenSins.ro iti propune o gama larga si asocieri cromatice elegante si inteligente 😉 Nuanțele inchise de pe abdomen, ce subțiază talia, iar cele deschise de pe cupe, sa scoata în evidență bustul. Prin încrețituri sau decupaje laterale, se pune în valoare linia corpului, ascunzând micile imperfecțiuni.

Accesorizeaza! Piesele tip pareo sunt elegante și ideale pentru plimbările până la plajă și momentele de relaxare petrecute la terasă sau restaurant. Pentru o lunga vara hot, hot, hot!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *