Gallery

Hai la o cafea cu aroma de vacanta in Italia

Ma bucur nespus ca la Bucuresti Mall s-a deschis un loc senzational, unde ma simt ca intr-o vacanta in Italia… la doar 5 pasi de casa.
Unde, mai exact?
La Caffè Ritazza din Bucureşti Mall şi pe terasa Winter Garden, pe care le-am descoperit serile trecute, chiar la deschidere, in vibraţiile “Coffee Cooling Party”. O petrecere de pomina, in stil italian, in care, evident, cafeaua a fost vedeta, in toate delicioasele ei forme: cocteiluri alcoolice şi non-alcoolice cu cafea, frappé-uri cu arome înnebunitoare (Snickers, Oreo, caramel, caramel sărat, vanilie, alune de pădure, brownie, căpşune, toffee nut), îngheţată cu cafea.

Dar nu numai cafeaua ma ademeneste la Caffe Ritazza; ci si sandvişurile delicioase şi salatele facute dupa reţetă proprie, preparate în bucătăria Caffè Ritazza, precum şi cu celebrele Millie’s Cookies, aduse în exclusivitate în România prin această franciză. „Fursecurile uriaşe”, aşa cum au mai fost denumite, ne-au delectat maaaaxim in toate cele patru variante în care sunt disponibile in cafenea: ciocolată cu lapte, double chocolate, caramel & nuci pecan şi ciocolată albă.

Fiind inspirată de cafenelele din nordul Italiei, Caffè Ritazza nu putea organiza decât o petrecere în acelaşi ton, astfel încât cafeneau din Bucureşti Mall a fost gazda a patru scutere Vespa, un alt punct de atracţie pentru noi, toti oaspetii care ne-au catarat si fotografiat pe scutere, mai ceva decat starurile din filmele clasice italiene.

Savoarea serii a fost completată de îngheţata Siviero Maria, iar distracţia – de cabina foto, pentru care noi, invitaţii, am folosit accesorii foto în ton cu tema evenimentului: ceşti de cafea Ritazza, smartphone pentru selfie-uri – Coffee Selfie, bule cu mesaje simpatice:
„Bună! Hai, la o cafea!”, „Coffee meets sweetie”, „I love Ritazza”, „Best coffee in town”. Şi nu e deloc deplasat să spunem că aici se găseşte the best coffee in town, pentru că Ritazza se laudă cu propriul amestec de cafea şi cu talentul celor mai buni Barista, pregătiţi în Marea Britanie.

Caffè Ritazza este o franciză din UK prezentă în 23 de ţări, cu peste 120 de unităţi, având o activitate de peste 20 de ani. În luna mai a acestui an a deschis primele două locaţii din ţară, ambele în Capitală: Plaza România şi Bucureşti Mall. Cafenelele Ritazza se remarcă prin designul urban şi creativ, bazat pe un concept arhitectural realizat de un studio londonez de creaţie.
Ciao, ragazza. Ce zici, ne vedem la o cafea cu aroma de Roma? Sau de Milano? 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *