Quote

Hai la grătar!

E oficial! Odată cu luna mai se startul verii, distracției, ieșirilor în aer liber. Se redeschide sezonul pentru litoral, dar și cel al vacanțelor la iarbă verde și la grătare care îți redau pofta de viață… și de friptură tocmai bine făcută! Unde mai pui și că suntem și în luna finalelor fotbalistice și ce poate fi mai grozav decât un meci bun și o masă pe cinste? (în fine, și o bere rece, ar spune unii 😉 )


FII PROFESIONIST ÎNTR-ALE GRĂTARELOR

A sosit vremea pentru Tefal OptiGrill®+ – grătar electric de ultimă generație, ce beneficiază de o tehnologie patentată, unică în lume, ce garantează savoarea desăvârșită a preparatelor tale.
Acum nu trebuie să mai revezi reluările pentru fazele importante sau cele mai tari goluri. Semnalul sonor de la OptiGrill®+ te anunță când preparatul tău este gata pregătit, exact așa cum vrei! În plus, senzorul automat încorporat, Automatic Cooking Senzor, permite reglarea automată a timpului de preparare și a temperaturii, în funcție de grosimea și dimensiunea alimentelor, dar și de numărul de porții așezate pe suprafața grătarului.
Trebuie doar să te preocupi de invitați cu voie bună, distracție și ospitalitate. Intreabă-i care este friptura preferată și surprinde-i cu una exact pe gustul lor: medium, rare sau well done.

PREPARĂ-ȚI FRIPTURA LA GRĂTAR EXACT AȘA CUM ÎȚI PLACE

Lasă-ți imaginația să prindă viață și gătește un burger excelent cu bacon care va cuceri și cel mai mare gurmand, dar și pe cel mai mofturos vecin:
Gătește carnea până când indicatorul devine roșu. Adaugă o felie de brânză peste chifteaua de carne. Noi recomandăm un british Cheddar, care îmbină perfect aromele. Așază chifteaua peste chiflă, asezonează cu o frunză de salată frisée, roșii și rondele de ceapă tăiate julienne. Ești aproape gata! Mai ai nevoie doar de o felie de bacon rumenit la programul manual OptiGrill®+, o linguriță de muștar cu maioneză și ingredientul secret, Dragoste! 😊. Dig in!
Și, după ce ai terminat de gătit, OptiGrill®+ este extrem de ușor de curățat! Plăcile detașabile sunt prevazute cu înveliș antiaderent, de aceea spălarea lor va fi floare la ureche, acesta fiind compatibile cu mașina de spălat vase!

Hai la grătar, zic! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *