Gallery

Hai intr-o vacanta exotica stylish – WanderLust!

HAIDE IN VACANTA!
Cine nu viseaza la o călătorie exotică, spre o destinatie din aceea cu cer ireal, plaja cu nisip fin, palmieri umbrosi si apa nesfarsit de albastra?! O destinatie rupta din Rai sau dintr-un album profesionist. Recunosc, eu visez des, in principiu cu ochii deschisi… motiv pentru care, de fiecare data cand am ajung intr-un loc din acesta paradisiac, a trebuit sa ma ciupesc, ca sa fiu sigura ca nu e tot un vis.
Cum as fi putut, deci, sa raspund altfel decat “prezent”, cu flori in par si cu geanta de plaja deja pregatita, la invitatia catre o vacanta inedita, primita de la creatoarea de moda Claudia Rawlings?

WanderLust, colectia de primavara vara 2016 Claudia Rawlings

WanderLust, colectia de primavara vara 2016 Claudia Rawlings

Mai exact, Claudia a adresat o invitatie si un bilet magic către un tărâm exotic intrun mod inedit: graţie colecţiei sale de primavară-vară 2016, WanderLust.
Inspirată de călătoriile exotice si de dorul stylish de duca, colectia se va lansa maine, 12 aprilie, ora 19, din cadrul exclusivist al Palatului Cesianu Racoviţă, la Galeria Artmark (Str. C.A. Rosetti, nr. 5, Bucureşti).
*Trebuie sa mentionez acum ca accesul la eveniment se face numai pe bază de invitaţie!

DECI, CE NE LUAM IN BAGAJ?
O prezentare de modă somptuasă, ce spune povestea călătoarei moderne si stilate, căreia nu îi lipsesc niciodată din bagaj ţinutele cu croielile, culorile sau imprimeurile cele mai en-vogue.
Gândită să fie luxoasă şi practică în acelaşi timp, colecţia de primăvară-vară 2016 WanderLust by Claudia Rawlings încapsulează toate piesele vestimentare pe care trebuie să le iei cu tine când pleci către o destinaţie exotică. Rochii diafane, salopete şi jachete lejere, costume de baie, eşafe şi pareo vaporoase ori deux-pieces cu pantaloni largi, purtaţi fie cu cămăşi, fie cu topuri scurte.

WANDERLUST – TOATE SIMTURILE SE VOR SIMTI RASFATATE CA IN VACANTA!
WanderLust va fi o escapadă a tuturor simţurilor, într-o vacanţă inedită, pornind chiar de la shootingul de modă spectaculos realizat la Therme – cadrul exotic de la doar câţiva km de Bucureşti.
Iar starea de relaxare, adusă de colecţia WanderLust, va fi completată de întreaga atmosferă din timpul prezentării de modă, printre plantele luxuriante oferite de Maison de Fleurs, ca şi prin cornerul exotic gandit de Masaya şi prin piesele florale în stil hawaian realizate de The Flower Story.

Către însoritul tărâm al Caraibelor ne vor purta gândul apariţiile inedite şi pline de culoare de pe catwalk: modele profesioniste de la ICAN Model Management, care au defilat gata de vacanţă, cu coafurile realizate de echipa de hair-stylisti Top Cut Salon – Hair şi machiate de profesioniştii de la Scoala de make up Ramona Chirita.

Dar ce ar fi o vacanţă fără răsfăţ culinar? Invitaţii vor savura deliciile din candybar-urile pregătite de Indoa Events şi de Grens Suikerwerken – haute confiserie, Olanda.

Iconul somelierilor din Romania, Florin Voica – Presedintele A.S.R.- va sustine o degustare de vinuri cu buchete rafinate, de la doua dintre caselele de vinuri româneşti cu renume: Domeniile Samburesti si Sarica Niculitel.

Iar invitaţia în vacanţa exotică va fi dublată de concertul Nico şi momentul sustinut la vioara electrica de Graziella, două apariţii artistice de excepţie.

Vor întregi povestea de vacanţă pantofii spectaculoşi Coca Zaboloteanu, genţile Bookletta, Aqua Carpatica, clinica Silhouette si Leida. Şi o vor imortaliza în amintiri de neuitat fotograful The storyalist şi Claudiu Popa – Imaginarium Video.

CINE ESTE CLAUDIA RAWLINGS?
CREATOAREA CARE NE INVITA IN WANDERLUST – JOCUL DE-A VACANTA EXOTICA!

Absolventă a Universităţii Kent, cu masterat în Design vestimentar şi Textile, Claudia Rawlings s-a întors în România, după ce a lucrat 15 ani în Marea Britanie.
Printre colaborările ei, atât în industria mare de textile, cât şi pentru designeri de renume, se numără branduri celebre (Puma, Nike, Crew Clothing, Harriet’s Muse, unde clienţi i-au fost Dita von Teese, Victoria Beckham, Liv Taylor, dar şi Basso & Brooke, prin clienţii ei afându-se Michelle Obama, Katy Perry şi Kelly Rowland).
În ultimii ani a dezvoltat diverse proiecte creative inclusiv cu celebrele Royal Opera din Londra şi Globe Theather.
Claudia Rawlings nu este doar designer si creatoare de moda, ci si stilistă, fiind cea care îi creează cantareţei Nico ţinutele speciale de scena, încă din vara 2015.
Detalii despre Claudia Rawlings si creaţiile sale găseşti pe claudiarawlings.com.

Mergem deci in vacanta? WanderLust – cheful de duca si de vacante fara termen de intoarcere acasa, o poveste pe care maine, 12 aprilie, Claudia Rawlings o va spune prin noua sa colectie de moda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *