Gallery

Hai In liceu

Esti licean sau iubitor de carti de si despre adolescenti?
Te asteptam pe 5 mai, de la 11, la Carturesti Verona, la lansarea unei carti despre tine si generatia ta. “In liceu”.
Getmylook.ro se numara printre partenerii media ai lansarii, alaturi de calatoriaperfecta.ro, sandydeea.ro, fashion8.ro, vavaly.com si danielabojinca.ro.

Pe Andreea Coscai am cunoscut-o cand era pustoaica. Acum a crescut, este o adolescenta cu 101 proiecte in derulare, printre care teatru, blogging, o bursa in afara si, mai nou, cartea pe care a scris-o.
Impreuna cu Editura Integral va invita joi, 5 mai 2016 ora 11.00 la evenimentul de lansare a cartii sale, “In liceu”, lansare ce va avea loc la libraria Carturesti Verona din Bucuresti.

Proiectul cartii “In liceu”, pornit acum aproape 1 an, reprezinta o imagine de ansamblu si o reprezentare actuala a generatiei de liceeni de azi, o perspectiva proprie si asumata a celor care vor fi adulti maine cu privire la lumea de azi la dorintele si visele lor.

Pline de neprevazut si imaginatie, o suita de intrebari si raspunsuri serioase sau amuzante dezvaluie gandiri dintre cele mai diverse ale liceenilor, toate insa cu un punct comun. Deschiderea catre nou! Secolul XXI a adus noi provocari, obstacole si examene generatiei de liceu. Tehnologia, prima dragoste, invatamantul de azi, viitorul de maine si inca multe altele sunt aduse in pagini de proiectul “In liceu”. Viziunile tinerilor din on-line au fost aduse la tipar.

Tot in cadrul cartii o sa gasesti si perspectiva celor care indruma si sprijina generatia noua. Discutii libere despre diferentele intre generatii si parerile avizate ale adultilor despre viata de licean de azi.
Un proiect unic in peisajul romanesc asteapta parerea voastra si va invita sa il descoperiti.

Andreea Coscai, eleva in clasa a-X-a la Colegiul National Bilingv George Cosbuc, bursiera UWC din acest an, este cea care a reusit, prin intermediul social media si a blogului sau inliceu.wordpress.com, sa porneasca si sa duca la bun sfarsit un proiect realizat cu ajutorul colegilor din toata tara.

“Am fost întrebată de multe ori cum mi-a venit ideea. Sunt mulți aceia dintre noi care vor să își exprime părerea, cărora le place să scrie, dar nu au ocazia, care vor să spună ceva lumii dar nu au cum. În liceu este spațiul creat pentru toți tinerii dornici să facă asta.”, ne marturiseste Andreea Coscai, autoarea cartii “In liceu”.

La eveniment vor participa ca invitati si Bodo – Proconsul, BRomania, Suie Paparude, Oameni ai Bucurestiului, Stella Badea-make up artist.
Sponsorii: Fru Fru, Zoomserie, Flowerbomb, Axelle, Savcom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *