Quote

H2O – Apa este viața si frumusețe

🌊 H2O
Știm cu toții, deși poate de multe ori nu conștientizam adevărata profunzime a acestui lucru, ca apa este sursă de viață, de frumos, de hranire a frumuseții naturale. Este parte din noi, din planetă, din corpul nostru; ne esențială in viață; si, evident si inevitabil, ne este esențială în fiecare zi.
Așa că deloc întâmplător apa si produsele de hidratare nu pot lipsi nici din ritualurile noastre zilnice de frumusețe. Si, ca sa fie din plin, astăzi am ales sa iti vorbesc despre H2O. Formula elixirului vietii… si numele ediției limitate Sensibio H2O de la Bioderma.

🌊 FORMULA ELIXIRULUI VIEȚII
Sensibio H2O este prima apă micelară, perfect compatibilă cu pielea, care îndepărtează nu doar machiajul dorit, ci și pe cel nedorit – noxele, impuritățile și poluarea. Acționând în profunzimea pielii, Sensibio H2O captează particulele fine de praf și poluare, curățând tenul și respectând bariera sa de protecție, oferindu-i astfel o toleranță excelentă.

Actiunile benefice ale Sensibio H2Ozi câteva cifre:
îndepărtează 99% din particulele de machiaj, 98% din particulele fine de la suprafața și din profunzimea pielii si 78% din metalele grele cauzate de poluarea urbană.

La nivel mondial o sticlă Sensibio H2O este vândută la fiecare 2 secunde.

Sensibio H2O se găsește în trei formate: 100 ml, 250 ml, 500 ml. Vara aceasta, o ediție limitată va putea fi găsită în farmacii: Sensibio H2O de 850 ml cu reverse pump – pentru o dozare perfectă și o aplicare usoară pe discheta demachiantă.

🌊 YOUR MAKEUP ARTIST
Care sunt beneficiile Sensibio H2O? Pai este un adevarat Make-up Artist maiastru:

💧Îndepărtează machiajul nedorit și poluarea
Poluarea aerului este la nivel global cel mai important risc de mediu pentru sănătate, iar pielea se află în prima linie atunci când discutăm de poluanții de mediu. Sensibio H2O ajută activitatea naturală a pielii pentru a o elibera de poluanți: atât interni, cum ar fi sebumul sau transpirația, dar și externi, cum ar fi particulele poluante din aer, eliminând particulele nedorite acumulate pe parcursul zilei și permițând pielii să se regenereze și să se elibereze de tot ceea ce o agresează.

💧Combate îmbătrânirea prematură
Pielea care nu este îngrijită corect îmbătrânește mai repede. Poluarea provoacă îmbătrânirea prematură a pielii. Procesul de îmbătrânire naturală este accelerat din cauza poluării și se vede în special în multiplicarea petelor pigmentare și agravarea ridurilor, în special în cazul expunerii la fumul de țigară.

💧Un studiu clinic efectuat asupra a 20 de femei expuse la o atmosferă urbană poluată pe parcursul a 6 ore a demonstrat eficacitatea apei micelare Sensibio H2O în eliminarea a 5 metale grele reprezentative pentru poluarea mediului, cu o medie de 78%. Astfel, apa micelară Sensibio H2O îndepărtează de pe piele machiajul nedorit, format din poluanții responsabili de îmbătrânirea prematură.

💧Curăță și protejează pielea sensibilă

Numai în Europa, 75% dintre femei declară că au pielea sensibilă, iar 50% au ochii sensibili. În ultimii 10 ani, această problemă a înregistrat o creștere de 7%. Pielea sensibilă are nevoie de o igienă corectă, deoarece impuritățile și alți factori cu care vine în contact pot avea efecte amplificate asupra stării sale. Creat pentru și împreună cu medicii dermatologi, Sensibio H2O curăță și demachiază pielea sensibilă respectând bariera sa de protecție și oferindu-i o toleranță excelentă.

💧Datorită formulei sale biomimetice (perfect compatibilă cu pielea), apa micelară Sensibio H2O crește rezistența pielii la agresiunele externe. Cu o listă scurtă de ingrediente atent selectate, Sensibio H2O reduce riscul de reacții și asigură o toleranță optimă, chiar și pentru zona fragilă din jurul ochilor.

 
🌊 O APĂ MICELARA DEOSEBITĂ
De ce este Sensibio H2O o apă micelară altfel?

💧 Apă micelară înalt purificată
Foarte diferită de apa micelară cosmetică, apa utilizată pentru crearea Sensibio H2O trece prin 9 etape de purificare, pentru a fi eliminate toate toxinele. Această apă micelară este perfect compatibilă cu pielea și reduce riscul pro-inflamator.

💧Agenți tensioactivi ionici blânzi
Conține un ingredient numit ester de glycerol, care are o structură apropiată de lipidele pielii, ceea ce oferă un echilibru între eficacitate, dar și atenție la bariera protectoare a pielii.

💧PH 5.5
pH fiziologic similar cu cel al pielii.

💧Formulă calmantă
Un ingredient activ calmant și un complex natural brevetat care cresc pragul de toleranță a pielii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *