Quote

Gustări sănătoase și rapide

Printre termene limită, întâlniri, ședințe, ședințe cu părinții, programări la manichiură sau orele la sală, parcă toată lumea are din ce în ce mai puțin timp. Nu am timp este refrenul pe care îl aud tot mai des în jur; și care îmi sună și mie în minte, zi de zi, deși tare mi-aș dori să îl ignor sau să îi pot da Delete.
Ce mai aud la fel de des? Că nu bem apă pentru că… uităm efectiv să bem; și că mănâncăm mereu pe fugă (fast-food, produse de patiserie sau vreun sandvici gata preparat, în orice caz nu ceva sănătos sau care să fie de partea siluetei noastre). De obicei mâncăm repede, în fața laptop-ului, iar timpul alocat mesei este, uneori, extrem de scurt.

Este normal că mi-a atras imediat atenția campania prin care Finn Crisp își propune să aducă în atenția oamenilor importanța unei mese sănătoase și sățioase, chiar și în micile pauze de la birou.
În cadrul unei cercetări publicată în The New York Times Magazine s-a concluzionat că aproximativ 62% dintre angajați consumă masa de prânz la birou, un fenomen pe care oamenii de știință socială l-au numit ,,desktop dining.’’

GUSTĂRI SĂNĂTOASE
Gustările sănătoase și gustoase la locul de muncă ne păstrează în formă maximă, așa că Finn Crisp își dorește să încurajeze conceptul de healthy snacks la birou: salate, dip-uri, supe sau orice altceva se poate prepara și transporta ușor, fără a avea nevoie de încălzire. În plus, dacă sunteți pregătiți cu gustări sănătoase, nu veți fi ispitiți de opțiunile nesănătoase disponibile la birou.

Finn Crisp reprezintă o gustare sănătoasă și sățioasă cu multe proteine și fibre naturale, esențială pentru o dietă sănătoasă și echilibrată, iar specialiștii în nutriție au constatat că necesarul zilnic de fibre este de 25 – 35 de grame. Pentru că au un conținut bogat în fibre (între 15-21 grame la suta de grame de produs), Finn Crisp sunt sățioase, contribuie la o funcționare adecvată a sistemului intestinal, mențin stabil nivelul zahărului din sânge, luptă împotriva diabetului, mențin inima sănătoasă și ajută la reducerea riscului de cancer.

GUSTUL FINLANDEZ
Acum am aflat că brandul Finn Crisp a fost înfiintat în Finlanda, în 1952 și că în România produsele Finn Crisp sunt distribuite de Maresi Foodbroker. Le găsim în lanțurile de magazine Auchan, Carrefour, Cora și Mega Image, în două variante – pâine crocantă tradițională (din secara și din tărâțe de secară) și pâine crocantă subțire (din secară, cu multicereale sau cu chimen, coriandru și usturoi). (preț între 7.50 si 8.90 lei).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *