Quote

Guilty as charged!

#GUILTYABSOLUTE
Revoluția iubirii emancipate continuă. După primele două episoade de vinovății absolut divine, Guilty not Guilty și Guilty Absolute pour Homme, Gucci revine cu un capăt de acuzare, de data această pentru Ea: Guilty Absolute Pour Femme.
Partenera perfectă în cuplul „Absolute”, care exprimă noțiunea de iubire emancipată, o pereche de arome care se completează reciproc precum o călătorie eliberatoare.
Începând de la o notă misterioasă de mure, Gucci Guilty Absolute Pour Femme este un parfum non-tradițional pentru femei, creat pentru o femeie modernă.

Un cuplu de parfumuri vinovate de prea multă sedicție!
Nu există nicio modalitate absolută de a „purta” un parfum.
Nu există o cale absolută de a iubi.
Nu există o cale absolută de a te conecta.
#GuiltyNotGuilty


CAMPANIA GUCCI GUILTY

După ce pe superbul și versatilul Jared Leto l-am văzut in roluri superbe și controversate, precum cel al dependentului de droguri din Requiem for a Dream, al dependentului de bătăi, în Fight Club, în cel al unei femei transsexuale, în Dallas Buyers Club ori în pielea unui anti-erou puternic, rău și ciudat de simpatic, în Suicide Squad, iată că, mai nou, ne încântă cu încă un rol controversat: masculul alfa Gucci, aflat într-o relație fierbinte cu două femei seducătoare.

Cu un astfel de personaj principal puternic, interpretat de Jared Leto, povestea de dragoste atipică adusă în scenă de acest al treilea epsisod al campaniei Gucci #GuiltyNotGuilty nu putea să aibe loc decât în Veneția. Decadență, pasiune, iubire – un oraș cu o aură libertină și care, din toate timpurile, le-a permis celor care l-au locuit să depășească normele societății.
Imaginea filmată de Glen Luchford, este o portretizare a iubirii eliberate. Jared Leto și modelele Julia Hafstrom și Vera Van Erp stau asezati apatic în interiorul unui palat baroc, interconectandu-se în scene pline de erotism și dorință. Împreună, trioul formează o expresie a senzualității și a romantismului care încalcă limitele normelor societății.

GUILTY CONCEPT
In spatele revolutiei Gucci se afla o noua viziune: electrică, romantică, o poveste eternă, dar totuși contemporană. Directorul de creatie Alessandro Michele ne spune, practic, o noua poveste despre brand.
Sarbatorind individualitatea, alura de nedefinit, Gucci traseaza o sexualitate emancipata. Proiectat cu pasiune si autenticitate, atitudinea Casei Gucci consta intr-un sentiment de libertate.


A GUILTY AROMA

“Am vrut o nota de mure care sa te faca sa visezi in timp ce il mirosi. Este magic si conectat la natura, precum si la emotii. Exista romantism in acest parfum, o aura de dragoste pura, libera. “Alessandro Michele.

Parfumul de mure crescând într-o pădure sălbatică – viziunea lui Alessandro Michele pentru Gucci Guilty Pour Femme a început cu această singură notă. Avand incredere in maestrul parfumier Alberto Morillas pentru a îmbina aroma, directorul creativ a căutat o narațiune olfactivă profund contemporană. Noul capitol din povestea #GuiltyNotGuilty rupe formele invechite, tradiționale ale aromelor feminine, dezvoltând o aroma specifica parfumului Chypre.

În interiorul notelor parfumului, trei ingrediente definesc un nou drum al senzualității și romantismului.
Mura:
cu note fructate si suculente,cu o tenta misterioasa, mura ofera parfumului o notă de inalta calitate.

Trandafir bulgaresc:
bogată și intensă, esența florală modernă are un finisaj picant. Esența provine dintr-un proces de distilare cu abur care datează de secole, aburul trece prin petalele de trandafir care sunt stratificate pe tăvile din vas. Pe măsură ce trece, colectează uleiul esențial, iar dupa răcire are loc separarea uleiului de apa.

Goldenwood:
un extras natural nou al Cypress-ului Nootka, nota inedită de lemn combină căldura unui lemn tradițional și accentele bogate de chihlimbar date de Nootka. Unic și multidimensional, notele lemnoase au aspecte legate de foc și piele. Goldenwood este, de asemenea, o notă-cheie a lui Gucci Guilty Absolute Pour Homme, care leagă parfumul feminin de omologul său de sex masculin.

Ingredientul comun armonizează cele două parfumuri într-o expresie a masculinității contemporane și a feminității.
Pentru Gucci Guilty Absolute Pour Femme, Alberto Morillas a amestecat cele trei note de bergamota, patchouli și ambră, pentru a obtine un miros profund care creeaza dependență.
“Este foarte important să creați parfumuri care miros bine ,și nu in mod artificial,parfumuri cu note autentice. Alessandro vrea aceste tipuri de parfumuri, vrea ceva ușor de înțeles; sa mirosi si sa iti dai seama de notele parfumului.
Trebuie să te simți liber când simti aroma” “, a spus Alberto Morillas

Un cod de feminitate întruchipat într-o nuanță selectată de Alessandro Michele, tonul bogat de fructe de pădure este realizat în ambalaj mat, accentuat cu sigla si litere Gucci aurii. Înalt și subțire, cu un capac negru lucios, care evoca aceeași siluetă ca și echivalentul bărbatesc, ambalajul este din sticlă artizanala pentru a reaminti de culoarea asemanatoare notei de fructe de padure.


Gucci. Guilty? Not guilty? Guily as charged! Accepți provocarea să îl încerci?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *