Gallery

Guerlain – file de beauty-poveste


Recunosc, Guerlain este un brand care îmi place extrem de mult, încă de când am aflat primele lucruri despre el (cu ceva timp înainte de a testa primul meu produs Guerlain: un ruj roz de vis!)
Şi iată că, în prag de vară, Guerlain ne răsfaţă, aşa cum deja ne-a obişnuit, cu două noutăţi, absolut spectaculoase.

Dar înainte de a ţi le prezenta, haide să descoperim câteva lucruri interesante despre brandul din spatele produselor Guerlain.
Ştiai că…
Guerlain a început să prindă contur în 1828?
Şi că este un concept care a făcut istorie în industria frumuseţii?
Sau că motto-ul casei este „ Noi producem ceea ce inventăm și vindem ceea ce producem”?
Ori că pasiunea pentru atingerea calități excepţionale a tuturor produselor create sub brandul Guerlain este semnătura sa unică?

1. PENTRU NOI, FETELE:
Guerlain ne lansează o invitaţie la evadare pe o plaja salbatica

Dragelor, Guerlain ne-a pregătit vara aceasta un răsfăţ absolut, un sărut auriu pe care soarele şi nisipul ni-l depun, delicat, pe chip. Cum?
Cu Terracotta Terre D’ETE, Pudra bronzantă pentru ten și decolteu, 335 lei, o ediție limitată 2015, cu un format XXL, decorat cu designul unic Guerlain.
O arma stilata de seductie in masa, lansata deja pe 15 iunie, exclusiv in magazinele SEPHORA!

Cutia compactă, mată, de un alb impecabil, protejează pulberea pudrei, asemenea unor dune aurii de pe plajele exotice, scăldate de soarele strălucitor – emblema Terracotta, cea care ne surâde fix din centrul pudrei.
O pulbere ca de aur, care oferă luminozitate pielii și sporește efectul natural de bronz, lăsând un miros senzual, exotic, de flori de Tiaree. Pentru a-ți personaliza bronzul pe tot sezonul estival poti alege între cele două nuanțe calde, coral (roz) sau terracotta (bronz).

#Secretul Guerlain:
Pentru a obține efectul de sculptare a feţei, specialistii Guerlain ne sfatuiesc sa folosim tehnica de aplicare în formă de 3:
adică de la frunte spre pomeți, de la pomeți spre bărbie, apoi pe gât și decolteu.
Un gest care scoate în evidenţă cele mai importante zone ale feței, pentru ca sărutul soarelui să se aştearnă pe chipul tău de la prima aplicare.

###
2… TOT SPECIAL PENTRU NOI, FETELE,
Guerlain a lansat anul trecut 2 întrebări-cheie:

1)Credeți că bărbatul ideal există?
2)Dacă ar trebui să alegi 3 adjective pentru a caracteriza bărbatul ideal, care ar fi acelea?

Părerile privind această temă au fost, evident, împărțite, ca de obicei în istorie. Iar concluzia s-a profilat imediat: „Bărbatul ideal este un mit. Parfumul lui – o realitate”.

În primăvara aceasta, Guerlain a reluat subiectul:
Oare soțul ideal există? Si, daca da, care ar fi cele 3 adjective care l-ar defini?
Si, in plus, a venit si cu o veste-şoc:
Bărbatul ideal există. Şi este un… parfum! 😉
Da, aşa se numeşte noul parfum: “L’HOMME IDEAL” – “Bărbatul Ideal”.
Şi este creat special pentru bărbatul modern, urban, încântător, la care toate visăm: ENERGIC, ROMANTIC, LOIAL, care îşi face mereu timp să îi acorde iubitei lui atenţie şi priviri speciale.

OARE EXISTĂ VREUN BĂRBAT CARE ÎNDEPLINEȘTE TOATE ACESTE CERINȚE?
Se spune că fiecare căsătorie trece prin 3 faze. Iar L’HOMME IDEAL COLOGNE ne oferă plăcerea de a experimenta 3 senzații olfactive:
de la notele citrice de top, revigorante, de grapefruit, portocală, boabe de piper roz și bergamotă, la migdale verzi și floare de neroli şi până la nota finală, îmbinând vetiverul indian cu moscul alb.

#Din secretele “Bărbatului Ideal”:
Haide să aflăm de ce conţine vetiver indian!

În timpul unei călătorii în India, Thierry Wasser, parfumierul casei, a descoperit vetiverul indian, diferit de orice folosise până acum în crearea parfumurilor. Cu un miros unic, cu personalitate, datorită fațetelor care amintesc de grapefruit.

Călătoria Guerlain se opreşte aici… luna aceasta! Promit sa nu ratez nicio noutate a Casei. Şi, mai mult, promit să te invit să le descoperim pe toate împreună, să “rasfoim” împreună istoria Guerlain care se rescrie, excepţională, în fiecare sezon, ca în toţi anii care au trecut de la 1828 până astăzi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *