Gallery

Gucci is Guilty not Guilty!

A venit toamna – un nou inceput, un nou capitol. Și, da, înca din prima zi de toamnă, aromele difuze, persistente si ademenitoare mi-au invadat toate simturile. Să nu mai lungesc vorba și să stric vraja; mai bine să pulverizez în aer parfumurile lunii septembrie, vinovate de prea multă seducție. Și… haide să călătorim, indiscreți, către Veneția cea seducătoare.


NOUA CAMPANIE GUCCI GUILTY

După ce pe superbul și versatilul Jared Leto l-am văzut in roluri superbe și controversate, precum cel al dependentului de droguri din Requiem for a Dream, a dependentului de bătăi, în Fight Club, sau cel al unei femei transsexuale, în Dallas Buyers Club, iată că vara acesta a revenit în pielea unui anti-erou puternic, rău și ciudat de simpatic, în Suicide Squad.
Iar acum, din 1 septembrie, ne încântă cu încă un rol controversat: masculul alfa Gucci, aflat într-o relație fierbinte cu două femei seducătoare.
Cu un astfel de personaj principal puternic, interpretat de Jared Leto, povestea de dragoste atipică adusă în scenă de campania Gucci Guilty nu putea să aibe loc decât în Veneția. Decadență, pasiune, iubire – un oraș cu o aură libertină și care, din toate timpurile, le-a permis celor care l-au locuit să depășească normele societății.

Spotul este filmat ca o serie de flashback-uri și imagini senzuale ale triunghiului amoros etern valabile. Tonuri de sepia, vintage si mereu actuale, mătăsuri, voaluri, atlas, o baie cu spumă, lumină difuză, plus o intrigă plină de senzualitate o experienței intime a celor 3 personaje.

GUILTY CONCEPT
In spatele revolutiei Gucci se afla o noua viziune: electrică, romantică, o poveste eternă, dar totuși contemporană. Directorul de creatie Alessandro Michele ne spune, practic, o noua poveste despre brand.

Sarbatorind individualitatea, alura de nedefinit, Gucci traseaza o sexualitate emancipata. Proiectat cu pasiune si autenticitate, atitudinea Casei Gucci consta intr-un sentiment de libertate.
Aceasta noua poveste a inflorit in fiecare element al brandului si acum transforma parfumurile Gucci, incepand din septembrie 2016 cu cele mai de succes arome ale sale: Gucci Guilty pentru el si pentru ea.

GUCCI GUILTY HOR HER
Creat special pentru femeia care depășește așteptările, aroma vinovată de seducție Gucci Guilty lasă o senzație de putere, îndrăzneală și sexualitate asumată:
“Pot obține tot ce mi-am propus”, transmite femeia Gucci Guilty, indiferent dacă este vorba de fructul interzis sau nepermis de reguli.
O aromă oriental-florală, puternică precum un fior.
Se deschide cu note luminoase, citrate, de mandarină și un îndrăzneț touch de piper roz. Inima parfumului se dezvăluie, plină de feminitate explozivă, cu note fructate și florale, de piersică, liliac, garoafă și se încheiere cu o adiere de ambră și patchouli. Un efect covârșitor,un parfum sexy și senzual – esența însăși a conceptului Gucci.


GUCCI GUILTY HOR HIM

Acorduri surprinzătoare și senzuale, pentru bărbatul care știe ce vrea, hotărât, tandru, pasional, seducător – un amestec… periculos! O aromă care trezește simțurile, de la prima pulverizare, cu lămâie zemoasă, lanvandă răcoritoare și un strop condimentat de piper roz.
Notele subtile de mijloc, la fel de fresh, dezvăluie, treptat, baza provocatoare lemnoasă, cu patchuli, cedru, lemn de santal și ambră.
Tânăr, stylish, îndrăzneț și sexy – definiția bărbatului Gucci.

Sticluțele sunt ele, în sine, seducătoare – un amestec de sticlă și metal, cu cele doua G-uri celebre din logoul Gucci întrepătrunzându-se lasciv. Chiar în centrul lor, metalul este elegant tăiat pentru a lăsa la iveală recipientele din sticlă din interior.

Gucci. Guilty? Not guilty? Guily as charged! Accepți provocarea să îl încerci?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *