Quote

Grupul Clarins produce dezinfectant pentru mâini in lupta cu COVID19

De la brandul franțuzesc Clarins aștept întotdeauna cu nerăbdare noutățile de beauty. Oare ce tehnologii ultra-noi au mai aplicat, ce inovații au mai facut, ce ingrediente revolutionare au mai utilizat, ce produse au mai lansat in slujba frumuseții noastre?, ma intreb, cu mare curiozitate, în fiecare an.

Iată ca, in contextul nou, total neașteptat, ce a creat subit o criza mondiala si o adevarata luptă cu extrem de virulentul COVID-19, Clarins continuă sa ne uimească, bucure și încurajeze printr-un gest extraordinar:
In spirit de solidaritate, grupul Clarins a început deja de săptămânile trecute sa își dedice resursele si productia pentru a furniza spitalelor dezinfectant pentru mâini.

Dintotdeauna o companie responsabilă social, Clarins răspunde acum unei situații fara precedent, in care dezinfectantul pentru mâini, produs vital, a inceput sa nu mai existe in spitalele si in unitățile de sănătate din Franța.

In prima faza, fabricile din Pontoise, Strasbourg si Amiens au produs deja si au livrat către spitale 500 sticle cu dezinfectant pentru mâini.
Produse in recipiente cu format mare, de 400ml, aceste 14 500 unite sunt doar un prim pas in asistarea extrem de promptă a personalului medical.

“Obiectivul nostru este să continuăm producția de dezinfectant pentru mâini pe intreaga perioadă in care va fi nevoie si la standardele de calitate, asigurând in acelasi timp conditiile de siguranță pentru toti angajații mobilizați in fabricile noastre.

Dorim să le mulțumim tuturor celor care contribuie la inițiativa noastră de responsabilitate socială: echipelor de producție, cercetare si dezvoltare, furnizorilor, celor care se ocupă de transport si, mai presus de toți, personalului medical.
Le apreciem implicarea, care ne permite sa participăm activ în efortul colectiv de-a lungul acestor circumstanțe excepționale.”, spune maganerul general al grupului Clarins.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *